Scroll Top
Talentmanagement
Talentmanagement

Wat is een TalentOntwikkelScan eigenlijk?

En hoe ziet een TalentOntwikkelScan er eigenlijk uit? Allemaal vragen die ik mezelf stelde toen ik startte bij Matchcare. Inmiddels ben ik een stuk wijzer geworden. Mijn ervaring deel ik graag in deze blogpost.

De TalentOntwikkelScan… Wat is dat? De TalentOntwikkelScan is een enorm handig hulpmiddel om inzicht te krijgen in jouw vaardigheden. En dan specifiek de vaardigheden die anno 21e-eeuw nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan: je verander vermogen, je on & offline social skills. Met deze scan kun je inzien waar jij in excelleert. Niks is goed of fout, het is tenslotte een scan en geen test.

‘Je moet een doel hebben, anders kun je niet scoren’ is een welbekend gezegde in voetballerij. De TalentOntwikkelScan geeft je meerdere doelen, zodat jij kan scoren. Ook geeft de TalentOntwikkelScan een concreet advies waarin jij het best kunt groeien in je huidige rol. Meer achtergondinformatie over de TalentOntwikkelScan vind je hier.

Voorbeeldrapportage van de uitslag

Wil je een voorbeeld uitslag van een TalentOntwikkelScan bekijken? Dat kan! Vul je mailadres hieronder in en je krijgt meteen een voorbeeldrapport van de TalentOntwikkelScan toegestuurd. Bedenk wel dat wanneer jij zelf de scan gaat doen, de uitslag natuurlijk op jou gericht is. Je kan dan concreet aan de slag met de uitkomsten.

Jij en je vakgenoten

We hebben uit onze jarenlange arbeidsmarktanalyses, de gevraagde (soft)skills & vaardigheden per beroep zeer gedetailleerd verwerkt. Deze analyses koppelen we aan jouw testresultaten. Hierdoor weet jij waarin jij vaktechnisch beter kunt worden en waarin jij je al onderscheidt.

Zo kun je jezelf matchen aan een (ander) beroep dat je interessant lijkt, maar momenteel nog niet uitoefent. Een handig hulpmiddel om weloverwogen keuzes te maken voor de volgende stap in jouw loopbaan.

Ik zit overigens voorlopig op mijn plek. En jij?

Vul je gegevens in en we sturen hem naar je mail!
[gravityform id=”19″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Ook interessant voor jou?

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.