Vacature Systeembeheerder

Arjen KraalVacatures0 Reacties

Hoofdkantoor Matchcare

Een breed takenpakket met veel verantwoordelijkheden. Ruimte om mee te denken over ICT oplossingen en vernieuwingen. Zelfstandig beheren, onderhouden en optimaliseren van onze hardware- en software infrastructuur. Vraagbaak voor de gebruikers. Contacten onderhouden met leveranciers. En bovenal een leuke en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Je wordt uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen in een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Dat is in een notendop de functie van Systeembeheerder. Word jij onze nieuwe collega?

Matchcare is op zoek naar een

Systeembeheerder/System engineer

Locatie: Nieuwegein
Dienstverband: fulltime

Share this Post

Over ons

Wij voorzien organisaties, professionals en individuen van loopbaan- en arbeidsmarktinformatie, waarmee zij inzicht vergroten en eigen regie kunnen nemen over de persoonlijke en/of organisatie ontwikkeling. Dit alles om duurzaam aantrekkelijk te zijn op de arbeidsmarkt.
Lees hier meer over Matchcare.

Algemene functieomschrijving

Matchcare loopt graag voorop in het toepassen van nieuwe technieken en toepassingen. Zo zijn we actief bezig met actuele onderwerpen zoals continuous Delivery (devops), office 365 integratie, hybrid cloud (AZURE) toepassingen.

Als System engineer binnen het devops-team werk je aan het optimaliseren van onze infrastructuur. Security (Matchcare is ISO 27001 gecertificeerd), performance optimalisatie en actieve monitoring maken daar een belangrijk onderdeel vanuit.

De overige leden van het Devops-team hebben kennis van de infrastructuur en het beheer hiervan. Hierdoor kun je binnen het team afstemmen, sparren en samenwerken om systemen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Je staat er dus niet alleen voor.

Omdat onze medewerkers over het algemeen zeer zelfredzaam zijn en onze Servicedesk de eerste lijnsondersteuning verzorgt, vormt het beheren van onze kantoor omgeving (KA) een kleiner deel van je functie.

Wie zoeken wij?

Je vindt de diversiteit in je werkzaamheden een uitdaging en bent in staat om creatief en innovatief te denken en te handelen. Naast kwaliteitsgericht ben je ook servicegericht en zie je problemen als een uitdaging. Je gaat hierbij accuraat en kritisch te werk en bent communicatief vaardig.
Er wordt veel van je gevraagd en je bent in staat om prioriteiten te stellen en grenzen aan te geven. Je hebt een proactieve werkhouding. Je volgt actief de laatste ontwikkelingen en experimenteert graag met nieuwe technieken en oplossingen.

Profielschets

De ideale systeembeheerder herkent zich in de volgende functie-eisen:

• Relevante opleiding, HBO niveau;
• Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie;
• Ervaring met servers, netwerken en datacenters;
• Aantoonbare kennis van recente ontwikkelingen op het gebied van automatisering, software en hardware;
• Ruime ervaring met Microsoft (server) producten zoals Active Directory, Exchange, SQL Server, IIS, Office 365;
• Analytisch vermogen en oplossingsgerichte instelling;
• Georganiseerde en gestructureerde werkwijze;
• Ervaring met performance optimalisatie is gewenst;
• Ervaring op het gebied van security is gewenst;
• Ervaring met Devops, SCRUM is gewenst;
• Ervaring met het beheren van netwerkcomponenten (Cisco) is een pré maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij je?

Matchcare biedt een afwisselende baan in een slagvaardige organisatie met een uitstekende informele werksfeer. We stimuleren ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Wij zijn een continu groeiende organisatie en geven onze medewerkers dan ook de ruimte om op individueel niveau kansen te pakken en te groeien. Je bent zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je je werk organiseert, waarbij wij met je meedenken en je coachen. Naast de werkzaamheden en de sfeer, bieden we je een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team versterken?

Indien je geïnteresseerd bent ontvangen wij graag snel jouw brief en curriculum vitae. Deze kun je per e-mail sturen aan sollicitatie@matchcare.nl.

Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met
Arjen Kraal, via 030-6029400.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *