Vacature Receptioniste/Gastvrouw – tijdelijk –

Nathalie RensVacaturesLeave a Comment

Hoofdkantoor Matchcare

Jij bent het visitekaartje van Matchcare voor de interne en externe klant. Je ontvangt bezoekers met een glimlach, staat klanten telefonisch te woord en denkt mee met je collega over zijn of haar hulpvraag. Je hebt een actieve ondersteunende rol met een dienstverlenende instelling waarbij je prioriteiten weet te stellen. Je vindt het leuk om te zorgen voor een kantooromgeving met een verzorgde uitstraling. Iedere dag is anders en je houdt van de afwisseling in jouw werkzaamheden.

Matchcare is op zoek naar een

Receptioniste\Gastvrouw

Locatie: Nieuwegein
Dienstverband: Tijdelijk (7 maanden)

Deel deze vacature

Maak kennis met Matchcare

Wij zijn de beste loopbaanpartner voor de gehele beroepsbevolking (werkend en niet werkend). Wij leveren binnen organisaties de beste talentontwikkel- en talentmanagementprogramma’s (gericht op 21e-eeuwse vaardigheden en online loopbaaninstrumenten), hiermee ondersteunen en motiveren wij medewerkers om aan de slag te gaan met hun talent. Matchcare draagt hiermee bij aan het versterken van de loopbanen van medewerkers. Matchcare werkt zowel voor organisaties als gemeenten als direct voor individuen. Lees hier meer over Matchcare

Hoe jouw werkdag eruit kan komen te zien

Je start de dag met het openen van jouw mail en de agenda met een goede kop koffie of thee in je hand. Je weet dat er vanmiddag een training is met 8 deelnemers, ziet in de agenda dat er een aantal loopbaangesprekken plaatsvinden en de boodschappen worden geleverd. Nadat je mailtjes hebt beantwoord check je alle vergaderruimtes op netheid. Nadat je hebt opgeruimd, telefoontjes hebt beantwoord, de post hebt verdeeld, de lunch hebt besteld en een aantal bezoekers hebt ontvangen worden de boodschappen geleverd. Mooi op tijd voor de training van vanmiddag. Als alles weer netjes in de kastjes staat loop je nog even naar een collega van marketing. Over een aantal weken is er een event en je gaat samen bekijken waarin jij kan ondersteunen. Na het overleg genieten van een lunch (zelfgemaakt of besteld bij onze cateraar) waarna je de vergaderruimte klaar maakt voor de training. Water en wat koekjes/chocola, notitieblokken, pennen en naambordjes en je helpt de trainer met het klaarzetten van de laptops. Je loopt nog een rondje door het kantoorgebouw en maakt een praatje met één van de huurders. Het blijkt dat een raam niet goed werkt waardoor het tocht en dus koud is. Je neemt contact op met de gebouwbeheerder, geeft de melding door en informeert de huurder. Vervolgens maak je nog wat afspraken in de agenda van de directeur, ga je op zoek naar een leuke gadget voor het marketingevent en werkt de administratie bij. Als je de dag afsluit kijk je nog even in de agenda van de volgende dag. Morgen heb je een werkoverleg met je leidinggevende en heb je een afspraak met een leverancier van facilitaire zaken. Nieuwe dag, nieuwe uitdagingen!

Matchcare vraagt

Je beschikt over mbo/mbo+ werk- en denkniveau en hebt enige ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, bent representatief en communicatief vaardig. Je zit niet graag stil en maakt werk snel eigen. Je bent 24 uur per week beschikbaar verdeeld over 4 tot 5 dagen.

Matchcare biedt

Bij Matchcare hebben we oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker van Matchcare heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons omdat ze enthousiast zijn over onze producten en diensten en vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard.

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders) via sollicitatie@matchcare.nl. Heb je interesse om te solliciteren maar heb je nu al een vraag? Neem gerust contact op met Nathalie Rens op telefoonnummer 030-6029400. We komen graag met je in contact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *