Scroll Top
vacature-developer

Operationeel Manager Loopbaandienstverlening

Matchcare is op zoek naar een Operationeel Manager voor de Loopbaandienstverlening.

Matchcare is een loopbaanadviesbureau met al meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van werknemers, werkzoekenden en studenten. Dit doen we onder andere door het ontwikkelen van software oplossingen en het leveren van loopbaandienstverlening voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Matchcare is in heel Nederland actief met 22 eigen medewerkers en 40 associés.

Wie zoeken we?

Voor de afdeling loopbaandienstverlening zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste operationeel manager. Jij bent dé aangewezen persoon om het team van vaste medewerkers en associés te motiveren, enthousiasmeren en inspireren. Je houdt je bezig met het optimaliseren van de uitvoering van de loopbaandiensten, brengt structuur aan, zorgt voor een soepele dagelijkse gang van zaken en onderhoudt contact met zowel klanten als de associés.

We zoeken iemand met de volgende kwaliteiten:

 • Je bent een verbinder. Je werkt nauw samen met ons Klant Contact Centrum, zorgt ervoor dat de associés zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen en bewaakt de goede service naar de klanten;
 • Je hebt een positieve instelling. Je denkt in mogelijkheden en ziet kansen waar anderen obstakels zien. Je hebt een oplossingsgerichte benadering;
 • Je hebt commerciele instelling en bent servicegericht;
 • Je hebt het vermogen om mensen te motiveren en een positieve werksfeer te creëren;
 • Je hebt ervaring in een operationele rol en affiniteit met loopbaanadvies en coaching;
 • Tot slot heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en voor 32 uur beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Matchcare hebben we oog voor elkaar en ons werk, waarbij we elkaar uitdagen, versterken en inspireren om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen blijven. Je komt te werken in een gemotiveerd team dat bestaat uit betrokken collega’s, die altijd klaar staan om je te helpen. Er is een goede en open werksfeer en we stimuleren ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Wij zijn een groeiende organisatie en geven onze medewerkers dan ook de ruimte om op individueel niveau kansen te pakken en te groeien. Je bent zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je je werk organiseert, waarbij wij met je meedenken en je coachen. Kwaliteit vinden we belangrijk en onze ISO certificering is erop gericht om iedere dag beter te worden. Ons uitgangspunt is prettig werken, ontwikkelen en stappen zetten. Dat geld voor onze kandidaten, onze opdrachtgevers, onze eigen medewerkers, onze associés en natuurlijk ook voor jou. We letten op elkaar, houden rekening met elkaar en willen het beste loopbaanbureau zijn. We voeren altijd klanttevredenheidsonderzoek uit en zijn erop gebrand dat de tevredenheid boven een 8 is.

Naast de werkomgeving en de sfeer, bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris passend bij deze rol;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 28 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling via A.S.R.
 • Een laptop en telefoon;
 • Een goede werk- privébalans, we werken bij Matchcare hybride.

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je klaar om een cruciale rol te spelen in ons team? Dan horen we graag van je. Stuur je CV met eventueel een motivatie naar Henk Adam via henk.adam@matchcare.nl.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.