Update: Vervuld – Vacature New Business Sales

Anita van AlfenVacatures1 Reactie

Hoofdkantoor Matchcare

Wij zoeken een gesprekspartner voor onze klanten, die beschikt over overtuigingskracht en zeer goede netwerkkwaliteiten. Je bent commercieel, klantgericht en ondernemend. Word jij onze nieuwe collega?

Matchcare is op zoek naar een

New Business Sales

Locatie: Nieuwegein
Dienstverband: Fulltime

Deel deze vacature

Maak kennis met Matchcare

Wij zijn de beste loopbaanpartner voor de gehele beroepsbevolking (werkend en niet werkend). Wij leveren binnen organisaties de beste talentontwikkel- en talentmanagementprogramma’s (gericht op 21e eeuwse vaardigheden en online loopbaaninstrumenten), hiermee ondersteunen en motiveren wij medewerkers om aan de slag te gaan met hun talent. Matchcare draagt hiermee bij aan het versterken van de loopbanen van medewerkers. Matchcare werkt zowel voor organisaties als gemeenten als direct voor individuen. Lees hier meer over Matchcare

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor new business. Als sparringpartner ben je in staat om de HR agenda van een potentiële klant te analyseren en hun uitdagingen bespreek te maken. Op basis daarvan ga jij met enthousiasme en overtuigingskracht advies uitbrengen over de best passende oplossing van Matchcare. Je blinkt uit in commerciële doelgerichtheid. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het gehele salesproces vanaf leadgeneratie. Tijdens salestrajecten weet jij op de juiste manier verschillende stakeholders te betrekken om tot een resultaat te komen. Je stopt pas als je de klant en Matchcare verder hebt kunnen helpen.

De instrumenten die wij aanbieden worden inhouse gemaakt door ons development team. Jij maakt onderdeel uit van het salesteam en speelt daarin een belangrijke rol in het signaleren van wat er speelt in de markt en dit door te vertalen in een bijdrage aan de doorontwikkeling van onze producten.

Wat je doet tijdens je werk
 • Je adviseert klanten, bent omzet verantwoordelijk en zorgt voor het realiseren van de gestelde doelstellingen.
 • Je stelt offertes op en werkt voorstellen uit.
 • Je onderzoekt en analyseert de markt, benadert kansrijke prospects en intermediairs en bent in staat om snel met beslissers aan tafel te zitten.
 • Je werkt mee aan sales campagnes.
 • Signaleren en analyseren van marktontwikkelingen en deze omzetten naar een commerciële propositie.
Hoe je dat aanpakt
 • Je bent enthousiast en ondernemend.
 • Je bent pragmatisch en werkt gestructureerd.
 • Door goed te luisteren, mee te denken en door te vragen ben je in staat om de klantvraag om te zetten in een passende oplossing.
 • Je bent klantgericht en in staat om je goed in te leven in onze klanten en hun (product)behoeften.
 • Je bent een stevige gesprekspartners die op alle niveaus kan schakelen.
Met wie kom je te werken?

Je werkt in een sales team die bestaat uit salesmanagers, commercieel managers en marketing en communicatie. Met dit team werk je aan hetzelfde doel, door de korte lijnen kunnen er snel beslissingen genomen worden.

Matchcare vraagt
 • Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding;
 • Je hebt aantoonbaar, ruime commerciële ervaring, in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met aanbestedingen;
 • Je hebt affiniteit met online producten en dienstverlening;
 • Je hebt een zeer goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
Matchcare biedt

Wij bieden een baan in een slagvaardige organisatie met een uitstekende informele werksfeer. Matchcare stimuleert ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. Wij geven onze medewerkers de ruimte om kansen te pakken en verwachten van jou dat jij die ruimte ook benut. Jij bent verantwoordelijk voor de manier waarop je je werk organiseert, waarbij wij altijd meedenken en coachen om jou zo goed mogelijk te laten functioneren. Uiteraard biedt Matchcare een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is je interesse gewerkt?

Wij nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur jouw motivatie en curriculum vitae aan sollicitatie@matchcare.nl. Wil je nog meer weten over deze leuke functie? Neem contact op met Misja Bakx, 030-6029400.

One Comment on “Update: Vervuld – Vacature New Business Sales”

 1. Wat een leuke vacature. Ik herken mezelf wel in: enthousiast, ondernemend, pragmatisch, gestructureerd werken,
  goed luisteren, meedenken, doorvragen, oplossingsgericht, klantgericht en empathie.

  Zullen we eerst een kop koffie drinken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *