Vacature Customer Service medewerker

Hedi MeisVacatures0 Reacties

Hoofdkantoor Matchcare

In jouw rol van Customer Service Medewerker ben je het visitekaartje en kenniscentrum van Matchcare. Je bent graag op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt binnen de organisatie en voelt feilloos aan hoe je ontwikkelingen het beste kunt vertalen in jouw dagelijkse klantcontact. Bij jou komen diverse (aan)vragen van interne en externe klanten binnen die opgepakt, afgehandeld, uitgezet en beantwoord moeten worden. Externe klanten ondersteun je onder andere met gebruikersvragen, afhandeling van product aanvragen en het aanbieden van digitale informatie. Interne klanten ondersteun je onder andere met het maken van contracten en signaleren van verkoopkansen door het analyseren van online klantgedrag.

Matchcare is op zoek naar een

Customer Service medewerker

Locatie: Nieuwegein
Dienstverband: 32 uur

Deel deze vacature

Jij hebt een actieve ondersteunende rol waarbij je streeft naar continu verbeteren en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Je wacht dus niet totdat de vraag ontstaat, maar probeert de vraag voor te zijn. Met deze actieve houding en kennis van zaken ben je een serieuze gesprekspartner voor onze interne en externe klanten. Elke dag dat stapje meer willen zetten en samen streven naar de beste dienstverlening, dat maakt jouw rol uitdagend en waardevol binnen Matchcare!

Maak kennis met Matchcare

Wij zijn de beste loopbaanpartner voor de gehele beroepsbevolking (werkend en niet werkend). Wij leveren binnen organisaties de beste talentontwikkel- en talentmanagementprogramma’s (gericht op 21e-eeuwse vaardigheden en online loopbaaninstrumenten), hiermee ondersteunen en motiveren wij medewerkers om aan de slag te gaan met hun talent. Matchcare draagt hiermee bij aan het versterken van de loopbanen van medewerkers. Matchcare werkt zowel voor organisaties als gemeenten als direct voor individuen. Lees hier meer over Matchcare.

Hoe jouw werkdag eruit kan komen te zien

Met een goede kop koffie of thee start je de mailbox op en kijk je welke (aan)vragen en meldingen er binnen gekomen zijn. De eerstelijns vragen pak je op en waar nodig beleg je deze bij collega’s. Tussendoor komen er telefonisch nieuwe meldingen binnen, het is een drukke ochtend. Na het wegwerken van de relatief makkelijke vragen en het doorzetten van de tweedelijns vragen is het tijd voor de lunch. Met collega’s een rondje lopen rond het Fort, buiten op de vlonder aan het water of gewoon in de kantine waar je ook nog kunt tafelvoetballen of darten ter ontspanning.

Na de lunch ga je aan de slag met het opstellen van een rapportage. Jouw collega van sales gaat binnenkort naar een klant en jij stelt een rapportage op en analyseert deze ter voorbereiding. Wellicht signaleer je sales kansen of andere nuttige informatie die je kan doorgeven. Hopelijk levert dit een uitbreiding van de opdracht op! Over nieuwe opdrachten gesproken. Je moet zo aansluiten bij een kick-off van een nieuw project. Je wordt bijgepraat over het project en jouw expertise is nodig om het administratieve proces goed in te richten. Na het uitwerken van deze meeting zit je dag er weer op. Morgen weer een dag!

  Matchcare vraagt

  Je beschikt over  mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt enige ervaring in een soortgelijke functie. Je bent klantgericht, kan goed prioriteiten stellen en hebt een zeer goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

  Matchcare biedt

  Bij Matchcare hebben we oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker van Matchcare heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons omdat ze enthousiast zijn over onze producten en diensten en vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard.

  Is je interesse gewerkt?

  Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders) via sollicitatie@matchcare.nl. Heb je interesse om te solliciteren maar heb je nu al een vraag? Neem gerust contact op met Jeroen Wevers of Hedi Meis op telefoonnummer 030-6029400. We komen graag met je in contact!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *