Scroll Top

Maak kennis met Tonny

Tonny Briel

“Wees nieuwsgierig en geïnteresseerd, dit kan verrassende resultaten opleveren.”

Mijn achtergrond

“Mijn ervaringsdeskundigheid komt me in de functie van loopbaancoach goed van pas. Soms moet je de ongebaande paden bewandelen om tot een succesvol resultaat te komen. Voor mij betekende dit vanuit een achtergrond in de financiele sector en een reoganisatie opzak ik opnieuw mocht hereiken van mijn kansen op de arbeidsmarkt. Het heeft mij mijn droombaan opgeleverd. Hoe mooi is het om in jezelf te mogen investeren en weer regie te nemen in je loopbaan. waar er voor mij een keuze gemaakt werd gun ik iedereen een loopbaancoach.”

Mijn inzetbaarheid

Mijn passie voor coaching en training en het begeleiden van mensen op de arbeidsmarkt doe ik op diverse disciplines. Als loopbaan(coach of adviseur) vind ik het belangrijk dat je je kwaliteiten en competenties ten volle benut. Bij verzuimbegeleiding is het goed om in kansen en mogelijkheden te worden gecoacht, ook als deze er soms niet lijken te zijn. In outplacement, van werk naar werkbegeleiding, is vasthouden van je arbeidsethos prettig, maar daarnaast is het goed te checken welke toegevoegde waarde je wil inzetten ten gunste van jouw droombaan.

Een TalentOntwikkelScan met Tonny doen?

Dat kan! Klik op onderstaande knop of vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.