jos jansen of lorkeers matchcare
assa abloy matchcare outplacement

Case Outplacement bij Assa Abloy (Jos Jansen of Lorkeers)

Ik moest mijn oude bedrijf (Assa Abloy) helaas verlaten. Daarom heb ik het outplacement traject gevolgd van Matchcare. Mijn begeleider Mark (van Matchcare), was erg rustig, professioneel, realistisch en straight-to-the-point. Dit vind ik in zo’n verandering erg belangrijk.

Ik had voor het laatst gesolliciteerd in ’98. Er moest dus wel nog een het ander gebeuren. We hebben o.a. persoonlijkheid testen gedaan. Hieruit kwamen zaken waar ik mezelf in herkende. Dit vormde een goede bodem voor het vervolg van het traject.

Groep sessies waren ook onderdeel van het programma. Tijdens deze groep sessies werd erg respectvol met elkaar omgegaan. Iedereen kon zijn vragen stellen, of indien gewenst, zijn verhaal kwijt.

Praktische zaken zoals een (online) CV update kwamen ook aan bod. Als ik vragen of problemen had, dan kon ik Matchcare altijd bereiken. Erg fijn!

Door dit outplacement traject ben ik een opleiding als stadsgids begonnen. Ik geef nu rondleidingen door Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem. Dit doe ik met veel plezier en passie!

Ook interessant voor jou?

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.