mobiliteit utrecht bijeenkomst andre van den eventuin maart 2019
matchcare mobiliteit utrecht bijeenkomst maart

Terugblik netwerkbijeenkomst Mobiliteit Utrecht – 7 maart 2019

Donderdag 7 maart hebben we samen met Mobiliteit Utrecht een onvergetelijke netwerkbijeenkomst gehad. Hierbij treffen jullie een terugblik van de dag in vogelvlucht:

De kick of was ‘Actief met Talent’, ervaar hoe je je stem gebruikt om zelf regie te nemen en samen te werken. Met deze talenten nam Martinique Visser ons mee in de werking van het Talentwheel. Het Talentwheel staat voor de 21e century skills en hoe je deze inzet om duurzaam inzetbaar te zijn. Deze aanpak is met name geschikt om medewerkers te inspireren en beweging te krijgen. Ook zet Matchcare dit in bij projecten ter voorkomen van burn-out en bij verzuimpreventie.

Strategische skills planning zorgt voor betere bezetting

Strategische skills planning door KPN en Matchcare. Misja Bakx en Maarten Emons hebben verteld over laatste ontwikkelingen op het gebied van machine learning en hoe dat strategische personeelsplanning verandert in strategische skills planning. Bij KPN heeft dit geleid tot een gerichtere ontwikkeling van personeel en een betere bezetting. Hoewel dit onderwerp voor veel deelnemers wat abstract lijkt, heeft de aanpak zich bij KPN al bewezen. Organisaties die zich voorbereiden op toekomstige ontwikkeling en verandering worden dan ook van harte uitgenodigd deel te nemen aan het regionaal skills onderzoek.

Is jullie organisatie ook bezig met HR analytics en skills planning om personeel voor te bereiden op de toekomst? Dan komen we graag een keer op de koffie om jullie inzichten met die van ons te matchen. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact

Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Ook interessant voor jou?

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.