Matchcare & ROST, een unieke samenwerking

Matchcare houdt zich bezig met twee zaken: talentontwikkeling en talentmanagement. Hier voeren we graag het goede gesprek over. De komende jaren mogen we ons richten op een unieke praktijkcase binnen de zeilwereld: samen met partner, zeiltalent en drievoudig ‘Volvo Ocean Race’ deelnemer Gerd-Jan Poortman (We By Me) stomen we aanstormend zeiltalent klaar voor de race van 2020-21! Op deze pagina lees je meer over deze unieke praktijkcase en welke kansen dit met zich meebrengt voor high performance binnen jouw organisatie.

High Performance Teamtraining “teamwork begint bij jezelf’
Lees meer over deze High Performance Teamtraining

Talentontwikkeling Het Rotterdam Offshore Sailing Team
Lees alles over deze unieke praktijkcase

In de media

Toptalent worden? Zoek je trigger!

Gerd-Jan Poortman (1976) is één van de meest gevestigde professionele zeilers van Nederland. Al 33 jaar houdt hij zich bezig met wedstrijdzeilen. Hij heeft onder andere 3 wereldkampioenschappen gewonnen en zeilde 3 keer rond de wereld met de Volvo Ocean Race. In dit interview vertelt hij over zijn persoonlijke trigger.

Lees meer

Succes is a journey, not a destination

Al 33 jaar houdt Gerd-Jan Poortman zich bezig met wedstrijdzeilen. Hij heeft onder andere 3 wereldkampioenschappen gewonnen en zeilde 3 keer rond de wereld met de Volvo Ocean Race. In dit interview gaat hij verder in op zijn ervaringen binnen de zeilwereld die ook heel goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven.

Lees meer

Sneakpreview Teamtraining bij Akzonobel

Op 11 januari 2018 organiseerde Matchcare in Teambase Akzonobel een sneak-preview van haar high performance teamtraining ‘Teamwork begint bij jezelf’. ‘Aan boord’ passeerden diverse elementen van high performance de revue die we tijdens de training verder vertalen naar organisatiecontext.

Een terugblik

Persbericht Unieke samenwerking met het Rotterdam Offshore Sailing Team

Als lid van de Maas weet je wat zeilen inhoudt: uitdaging, samenwerken, een strijd aangaan met jezelf, je inzetten voor een ander, koers houden. En als alles goed gaat: het doel bereiken en winst behalen. Laten dat nu net ook vaardigheden zijn die bij uitstek worden gevraagd binnen werkorganisaties.

Lees nu het persbericht