Tarieven loopbaanverkenner 2018

Jeroen WeversBlogartikelenLeave a Comment

Tarieven Loopbaanverkenner 2018

Met ingang van 1 januari 2018 worden de tarieven van de Loopbaanverkenner Gartner (voorheen SHL) verhoogd. De tarieven voor de LTP variant blijven gelijk. Voor gebruikers van de LoopbaanVerkenner gaat als gevolg voor beide versies Gartner en LTP eenzelfde bedrag gelden: €175,= ex BTW per afgenomen instrument.

Loopbaanprofessionals die hebben leren werken met de LoopbaanVerkenner Gartner kunnen een korte opfristraining volgen en zich laten certificeren voor de LTP variant. Deze versie bevat dezelfde opbouw en mogelijkheden, en is gebaseerd op de COTAN erkende vragenlijsten van LTP. Daarmee wordt het mogelijk om ook stil te staan bij de drijfveren van een kandidaat in zijn loopbaanvragen.

Uiteraard heeft en houdt een kandidaat onbeperkt toegang tot de resultaten (matchberoepen) zolang de registratie op het van toepassing zijnde platform (Online Talent Centre) van kracht is. Bij tussentijds vertrek bij de werkgever of branche kan het Loopbaanportfolio worden meegenomen naar een ander platform (o.a. het onafhankelijke platform Werkplanet) en zo blijven meegroeien met de verdere loopbaanstappen.

 
 
 
 

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *