Scroll Top

Maak kennis met Tanja

Tanja Kraal

“Je kan je eigen originaliteit inzetten zonder dat het je originaliteit aantast.”

Mijn achtergrond

Ik ben Tanja Kraal, arbeidsjurist met aanvullende scholing op het gebied van organisatie- en persoonlijke coachvraagstukken. Maar vooral met ruim 25 jaar ervaring als directeur, coach en HR adviseur, in uiteenlopende organisaties. Sinds 2016 zet ik mij in voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers bij rechtbank Gelderland. Ik (h)erken ieders perspectief, belang, emoties en vraagstelling. Ik kom snel tot de kern van de vraagstelling en reik graag verbindingen en richtingen aan.

Door mijn brede interesse in mens en maatschappij blijf ik mij verwonderen, nieuwsgierig en enthousiast om mijn kennis en ervaring in te zetten. Met inzicht in jouw eigen originaliteit en aangeleerd gedrag geef ik je een richtsnoer voor de toekomst mee. Door het volgen van (on)bewuste patronen en het kijken vanuit verschillende perspectieven naar de situatie bereik je de unieke kern. Op een verfrissende en originele manier, die werkt!

Het gaat niet alleen om de antwoorden op vragen. Ook geef ik praktische, reflecterende feedback en denk actief mee in de uitvoering van acties. Daarbij behoud jij zelf de regie over het proces en de uitvoering.Ik breng de oorspronkelijke kracht en unieke kwaliteiten in kaart. Ik hanteer daarbij diverse aansprekende werkvormen, die zowel structurerend als verbeeldend zijn.

Door de synergie tussen deze werkvormen krijg je een heel compleet beeld. Daardoor kun je de focus aanbrengen die bij je past en krijg je weer energie om veerkrachtig en wendbaar te zijn. Ieder traject is op maat gemaakt. Daarbij zijn volgorde, methodes en snelheid afgestemd op wensen. Ik luister, observeer, stel vragen, orden, analyseer, zet aan tot denken en denk mee vanuit verschillende perspectieven. Ik geef scherpte aan vage beelden en laat strakke lijnen soms wat vervagen. Ik prikkel, toegankelijk, respectvol en pragmatisch. Je krijgt een helder beeld van de kracht van jouw originaliteit!

Mijn inzetbaarheid

Het opzetten en verankeren van beleid voor duurzame inzetbaarheid in het algemeen en mobiliteit als gevolg van een reorganisatie. Begeleiden met de menselijke maat van de (re)vitalisering van individuele en organisatieprocessen.

Naast het begeleiden van loopbaantrajecten geef ik overzicht en structuur aan (jong) volwassenen met een prikkel- en informatieverwerkingsstoornis (ASS) en hun naasten/ leidinggevenden. Als coach voor (jong) volwassenen (met ASS) geef ik praktisch, helder en beeldend een overzicht en structuur op momenten dat de vraagstellingen, prikkels en indrukken van onze huidige complexe en snelle maatschappij om ordening vragen.

Een TalentOntwikkelScan met Tanja doen?

Dat kan! Klik op onderstaande knop of vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.