De TalentOntwikkelScan voor jou

null
Dankzij de TalentOntwikkelScan krijg je beter inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden en loopbaankansen. Onze adviseurs helpen om doelen helder te formuleren en deze om te zetten naar concrete stappen. De loopbaanadviseurs en loopbaancoaches van Matchcare werken door heel Nederland, waardoor een persoonlijk gesprek in de buurt altijd mogelijk is. Zie hieronder een overzicht van onze coaches. Klik er op om meer informatie te krijgen.
Wat is de TalentOntwikkelScan?

Binnen de TalentOntwikkelScan staan de 21e-eeuwse vaardigheden centraal. De belangrijkste vaardigheden van de toekomst zijn gegroepeerd in het TalentWheel© en bestaan uit; eigen regie, verandervermogen, mediawijsheid en sociale vaardigheden.

Om te verkennen welke vaardigheden je het beste kunt ontwikkelen om duurzaam inzetbaar te blijven heeft Matchcare de TalentOntwikkelScan ontwikkeld. De scan geeft op basis van persoonlijkheid, talenten, competenties, werkstijlen en vaardigheden, inzicht in hoe goed je bent voorbereid op het werken in de toekomst en waar ontwikkelkansen liggen. Doordat de persoonlijkheid wordt afgezet tegen de benodigde kennis en vaardigheden, ga je vervolgens gericht aan de slag met je ontwikkeling.

De scan is opgebouwd uit 3 onderdelen:

  • persoonlijke eigenschappen en werkstijlen,
  • 21e-eeuwse vaardigheden,
  • en welke werkzaamheden goed of minder goed passen.

De TalentOntwikkelScan biedt na afloop tevens de mogelijkheid om feedback te vragen. Zo kun je collega’s, vrienden of leidinggevende uitnodigen om anoniem hun mening te geven over de talenten en competenties, zoals zij deze in de samenwerking ervaren.

Voorbeeldrapport downloaden? Klik hier. 

Wanneer wordt de TalentOntwikkelScan ingezet?

Dit kan op verschillende momenten. Tijdens een coaching gesprek, of ontwikkel gesprek of als basis van een beslissing in je loopbaan. Denk aan beslissingen zoals een overstap naar een andere baan of als startschot voor verschillende trainingen.

Aan het einde van de TalentOntwikkelScan wordt de uitslag in een heldere rapportage gegenereerd. De rapportage kun je direct downloaden en eventueel bespreken met met je loopbaancoach (optioneel). De rapportage geeft helder en inzichtelijk weer op welke gebieden er mogelijkheden zijn voor persoonlijke verbeteringen.

Voorbeeldrapport downloaden? Klik hier. 

Aan de slag met 21e-eeuwse vaardigheden

Als je vervolgens besluit om met bepaalde verbeterpunten aan de slag te gaan, kun je dit gericht doen op basis van de 21e-eeuwse vaardigheden van het TalentWheel©. Matchcare biedt een breed scala aan trainingen. Al onze trainingen zijn ingedeeld volgens het TalentWheel© .

Aan welke 21e-eeuwse vaardigheden wil jij werken?

Of bekijk ons volledige trainingen overzicht.

Zoek een gecertificeerde coach bij jou in de buurt

De loopbaanadviseurs en loopbaancoaches van Matchcare werken door heel Nederland, waardoor een persoonlijk gesprek in de buurt altijd mogelijk is. Zie hiernaast een overzicht van onze coaches. Klik op de oranje rondjes om meer informatie te krijgen.

Aan de slag met de TalentOntwikkelScan

Je kunt de TalentOntwikkelScan direct maken op onze TalentCenters. We adviseren je om dat op een rustig moment te doen waarop je niet wordt gestoord. Er zijn 2 mogelijkheden;

Heb je nog een vraag of wil je advies over wat de beste mogelijkheid is voor jou? Vul hieronder het formulier in. We helpen je graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.