Talentontwikkeling

null
Wil je het beste uit jezelf halen en op een gezonde en gemotiveerde manier blijven werken? Sta dan eens stil bij wat werk nu en in de toekomst voor je betekent. Met Matchcare creëer je een moment voor jezelf en ervaar je wat je kunt met je talenten. Zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en ervaringen. Matchcare heeft de instrumenten en diensten zodat jij met plezier kunt blijven werken en jezelf ontwikkelen.
Instrumenten
Met de instrumenten van Matchcare krijg je een beter beeld van wie je bent en waar je goed in kunt zijn. Zo krijg je zicht op je motivatie en drijfveren maar ook welke rol het beste bij jou kan passen. Uniek is de koppeling met de arbeidsmarkt. Je ziet direct waar jouw talent op de arbeidsmarkt tot zijn recht kan komen aan de hand van openstaande vacatures.
Talentontwikkeling met behulp van een TalentOntwikkelScanTalentOntwikkelScan

De TalentOntwikkelScan geeft inzicht in jouw 21e-eeuwse vaardigheden. Deze vaardigheden zijn de basis van werken en ontwikkelen. Heb je deze vaardigheden op orde dan kun je zelf de regie nemen, op jouw manier samenwerken, sta je open voor verandering en weet je de weg in onze moderne informatie maatschappij.

Loopbaanverkenner

Met de Loopbaanverkenner krijg je antwoord op de vragen; wie ben je, wat wil je en wat kun je. De Loopbaanverkenner koppelt jouw motivatie, talenten en vaardigheden aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je krijgt zo een goed beeld van waar je staat, welke vaardigheden je kunt ontwikkelen en waar kansen zijn voor een volgende stap binnen of buiten jouw organisatie.

Loopbaandossier (ePortfolio)

Een loopbaandossier is meer dan een cv. Met dit dossier kun je jezelf onderscheiden naar collega’s en relaties en zelfs naar je volgende werkgever. In je Loopbaandossier tref je de kennis van de arbeidsmarkt. Ontdek snel wat jouw arbeidsmarktwaarde is en kom in actie. Maak op ons Loopbaanplatform Werkplanet gratis jouw eigen Loopbaandossier aan.

Diensten
Coaching en loopbaanbegeleiding is er voor mensen die werk maken van hun loopbaan. Mensen die ambitieus zijn, stilstaan bij hun toekomst, twijfelen of het niet helemaal naar hun zin hebben kunnen bij ons terecht. De coaches van Matchcare zijn er helemaal voor jou.
Loopbaanadvies en coaching

Coaching en loopbaanbegeleiding begint met een concrete vraag of gewoon eens reflecteren. Jij geeft aan waar je het over wilt hebben en samen met je coach bepaal je wat daar het beste bij aansluit. Deze begeleiding is 100% voor jou als medewerker, laat deze kans niet onbenut.

Trainingen

De 21e-eeuwse vaardigheden staan centraal in al onze trainingen. Vergroot je eigen regie, verandervermogen, sociale vaardigheden of mediawijsheid. Ga snel naar het trainingsoverzicht en kies de training die jij nu nodig hebt.

Persoonlijke Arbeidsmarktscan

Met een persoonlijke Arbeidsmarktscan weet je direct wat je huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt zijn. Met een helder en persoonlijk rapport ben je klaar voor een volgende stap en voor het vergroten van je duurzame inzetbaarheid.

Thema's
Matchcare komt tijdens iedere fase van je loopbaan van pas. Of je je wilt verbeteren in je huidige functie, een volgende stap wilt maken of gewoon lekker wilt werken. Matchcare staat voor je klaar.
Werken zonder stress en vitaliteit

Eigen regie, samenwerken en kunnen veranderen zorgen ervoor dat je vitaal kunt werken en stress de baas bent. Of je nu terugkomt van een zwangerschap of vlak voor je pensioen zit, ga met je coach aan de slag zodat je vitaal en met plezier blijft werken.

Een volgende baan

Jouw volgende baan vind je het snelst met Matchcare. Matchcare is het outplacementbureau met de hoogste klanttevredenheid en helpt jou snel  en vakkundig met het vinden van een nieuwe passende baan. Neem contact op met onze coaches voor een kennismakingsgesprek.

Terug na verzuim

Verzuimen doe je niet vrijwillig en het liefst wil je weer aan het werk. Je zult een nieuwe balans moeten vinden en misschien wel een nieuwe werkgever. De coaches van Matchcare hebben veel ervaring jou daarin te begeleiden. Informeer bij onze coaches naar de mogelijkheden.

Artikelen en blogposts

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.