Talentontwikkeling - voor medewerkers

null

Voldoening uit je werk. Jezelf ontwikkelen of een volgende stap. Wat je reden ook is, met Matchcare kom je verder.

Wil je het beste uit jezelf halen en op een gezonde en gemotiveerde manier blijven werken? Sta dan eens stil bij wat werk nu en in de toekomst voor je betekent. Met Matchcare creëer je een moment voor jezelf en ervaar je wat je kunt met je talenten. Zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en ervaringen. Matchcare heeft de instrumenten en diensten zodat jij met plezier kunt blijven werken en jezelf ontwikkelen.

Instrumenten
Met de instrumenten van Matchcare krijg je een beter beeld van wie je bent en waar je goed in kunt zijn. Zo krijg je zicht op je motivatie en drijfveren maar ook welke rol het beste bij jou kan passen. Uniek is de koppeling met de arbeidsmarkt. Je ziet direct waar jouw talent op de arbeidsmarkt tot zijn recht kan komen aan de hand van openstaande vacatures.
Talentontwikkeling met behulp van een TalentOntwikkelScanTalentOntwikkelScan

De TalentOntwikkelScan geeft inzicht in jouw 21e-eeuwse vaardigheden. Deze vaardigheden zijn de basis van werken en ontwikkelen. Heb je deze vaardigheden op orde dan kun je zelf de regie nemen, op jouw manier samenwerken, sta je open voor verandering en weet je de weg in onze moderne informatie maatschappij.

Loopbaanverkenner

Met de Loopbaanverkenner krijg je antwoord op de vragen; wie ben je, wat wil je en wat kun je. De Loopbaanverkenner koppelt jouw motivatie, talenten en vaardigheden aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je krijgt zo een goed beeld van waar je staat, welke vaardigheden je kunt ontwikkelen en waar kansen zijn voor een volgende stap binnen of buiten jouw organisatie.

Loopbaandossier (ePortfolio)

Een loopbaandossier is meer dan een cv. Met dit dossier kun je jezelf onderscheiden naar collega’s en relaties en zelfs naar je volgende werkgever. In je Loopbaandossier tref je de kennis van de arbeidsmarkt. Ontdek snel wat jouw arbeidsmarktwaarde is en kom in actie. Maak op ons Loopbaanplatform Werkplanet gratis jouw eigen Loopbaandossier aan.

Diensten
Coaching en loopbaanbegeleiding is er voor mensen die werk maken van hun loopbaan. Mensen die ambitieus zijn, stilstaan bij hun toekomst, twijfelen of het niet helemaal naar hun zin hebben kunnen bij ons terecht. De coaches van Matchcare zijn er helemaal voor jou.
Loopbaancoaching – ‘Klaar voor de toekomst’

Ben jij ‘klaar voor de toekomst’? Sta eens stil te bij je huidige situatie en toekomst. Of dat nu vanuit jezelf komt of door werk/privé gebeurtenissen. Met de programma’s van Matchcare creëer je een moment voor jezelf en ervaar je wat je kunt met je talenten. Zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en ervaringen.

Samen met jouw coach verken je je talenten, vragen en mogelijkheden. Je bepaalt zo zelf hoe je je verder wilt ontwikkelen en hoe je dat aanpakt.

LOOPBAANBOOST-‘Verken je mogelijkheden’

Soms heb je het gevoel dat je stilstaat. Dat er iets moet gebeuren in je loopbaan. Je weet niet precies wat maar je wilt wel graag vrijblijvend even van gedachten wisselen met een ervaren loopbaanprofessional

 LOOPBAANCOACHING- ‘Wordt beter in je werk’

Je goed voelen in je werk is een waardevol bezit dat je graag onderhoudt. Dit kun je zelf aanpakken of samen met een coach van Matchcare. Aan de hand van jouw motivatie, talenten en drijfveren onderzoek je waar voor jouw succes vandaan komt, op welke onderdelen je je wilt verbeteren en krijg je de handvatten aangereikt om dit te realiseren. Creëer een moment voor jezelf en ervaar wat je kunt met je talent. Dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën, nieuwe banen zelfs.

LOOPBAANSWITCH – ‘Je volgende functie’

Een volgende baan is makkelijk gezegd dan gedaan. Het vinden van een volgende baan kent veel hindernissen. Hoe kom je erachter wat echt bij je past en hoe vind je de baan waar je voldoende verdient en lekker kunt werken? Met Matchcare pak je het vinden van een nieuwe baan grondig aan met als resultaat dat je de baan vindt die bij je past. We gaan daarbij uit van jouw talenten en motivatie en zorgen ervoor dat je de weg weet op de arbeidsmarkt.

Thema's
Matchcare komt tijdens iedere fase van je loopbaan van pas. Of je je wilt verbeteren in je huidige functie, een volgende stap wilt maken of gewoon lekker wilt werken. Matchcare staat voor je klaar.

Jezelf ontwikkelen, zorgen je de gezond, met plezier kunt blijven werken en je talenten maximaal inzet. Dat is waar wij je bij ondersteunen, met arbeidsmarktinformatie, loopbaaninstrumenten, workshops en persoonlijke begeleiding. Jouw talent is waardevol als je het ook inzet.

 Leven lang ontwikkelen

De essentie is om jezelf  te leren kennen, je te ontwikkelen en jezelf te laten zien. Wij ondersteunen jou hierin om zelf de regie te nemen. Immers, iedereen heeft talent en wil meedoen en duurzaam aan de slag blijven. Centraal in onze aanpak staat dat jij je bewust wordt van je talenten, jij je oriënteert op manieren om je te ontwikkelen, en daadwerkelijk stappen zet. Realiseren van je intenties en concrete stappen zetten.

 21e -eeuwse vaardigheden

Je werk of je organisatie verandert continue. Er wordt van je verwacht dat je verschillende rollen kunt vervullen in steeds wisselende teams. Het is daarom van belang dat jij aandacht hebt voor je ontwikkeling van je 21e-eeuwse vaardigheden. Wij zorgen ervoor dat jij voorbereid bent op het werk  van de toekomst door te werken aan je:  Eigen regie, verandervermogen, sociale vaardigheden en mediawijsheid.

 Vitaal en gezond werken

Wij bieden je de ondersteuning om het  beste uit jezelf te laten halen. Ook als het even tegenzit, of als  je weer hersteld van verzuim. Onze programma’s zijn een nieuwe manier van kijken naar werk waarbij jij op basis van de 21e -eeuwse vaardigheden worden gestimuleerd zelf regie te nemen, mee te gaan in verandering en effectief samen te werken. Dit helpt bij het voorkomen van verzuim of burn-out. Wij zorgen ervoor dat jij vitaal aan het werk blijft.

Artikelen en blogposts

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.