De Talentmatch: meedoen op de arbeidsmarkt

Het online Talentmatch platform is ontwikkeld door Matchcare en Centric. Dit platform verbindt werkzoekenden, werkgevers en gemeentes . Uniek aan de Talentmatch is dat bij kandidaten wordt gekeken naar vaardigheden en verborgen talenten. Hierdoor kan een werkzoekende veel makkelijk een nieuwe baan vinden in een sector waar hij/zij misschien minder expertise in heeft, maar wel aanleg.

Het analyseren van kerneigenschappen en talenten van medewerkers staat voorop bij de Talentmatch. Hierdoor is dit platform ook uitermate geschikt om bij de werknemers van een organisatie in beeld te krijgen hoe en waar zij zich kunnen ontwikkelen. Om bijvoorbeeld snel en gericht de overstap naar digitaal te maken, wat in deze dynamische economische tijd van waarde is.

Wat is de Talentmatch?

Wat kan je verwachten?

Succesvolle voorbeelden van de talentmatch in de praktijk

We zien in diverse regio’s  mooie initiatieven ontstaan die voortborduren op de kernfunctionaliteiten van de Talentmatch!

Zoals:

Senzer te Helmond

Inwoners en bedrijven van de 7 Peel gemeenten worden samengebracht. Zie het Senzer Talentcenter voor meer info

Talenten Campus Oss

Werkzoekenden en werkgevers kunnen in de regio Oss hier elkaar vinden op Talent Campus Oss

HalloWerk!

Het dienstenverleningsconcept HalloWerk! is een mooi initiatief van de gemeentes Rotterdam en Den Haag. Het concept voorziet erin dat werk fitte burgers zichzelf kunnen profileren en direct in beeld zijn bij werkgevers. 

Interesseformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.