Talentmanagement

Een aantrekkelijke organisatie voor talent

Medewerkers vormen het werkelijke kapitaal van een organisatie. Zij bevatten de kennis en kunde  waarmee de organisatie haar doelstellingen wilt realiseren. ‘Hoe kun je als organisatie het aanwezige potentieel zo inzetten en laten groeien dat gewenste doelen gerealiseerd worden’.

Dat is voor ons de kern van Talentmanagement; het beste uit je teams en organisatie halen.

Aan de slag

Onze aanpak

  • Gewenste situatie formuleren
  • Traject vormgeven
  • Continu afstemmen
  • Inpassen in de organisatie
  • Vooruitkijken & verankeren

Meer weten over onze aanpak? Download gratis onze brochure Talentmanagement.

Placeholder
Placeholder

Wat levert het op?

  • Duurzaam aantrekkelijke organisatie
  • Sterke organisatie
  • Grote employability werknemers
  • Gehaalde doelstellingen

We voeren hierover graag een gesprek. Met organisaties en hun medewerkers. Samen bepalen we de beste weg.

Neem contact met ons op
Hoe ?

Onze instrumenten

Training, advies en online modules waarmee talentmanagement inzichtelijk wordt gemaakt. Zo’n traject helpt organisaties om het aanwezige medewerkerspotentieel – het talent – te sturen met als uiteindelijk doel de organisatiedoelstellingen te realiseren.

Bekijk programma-aanbod Talentmanagement

Een goed gesprek voeren?

Met een wereld in transitie blik je vooruit, niet achteruit Niet voor niets zoeken steeds meer organisaties een oplossing voor het beoordelingsgesprek. Want wat gebeurt er nu echt tijdens zo’n gesprek? Kunnen we het wel een gesprek noemen? En het resultaat…?
Dat dit beter kan, daar bestaat geen twijfel over.

Een goed alternatief

Allereerst vindt deze beoordeling jaarlijks plaats, terwijl je iedere dag met elkaar werkt en beslissingen moet nemen. Je werkt samen aan de toekomst, wat betekent dat je vooruit kijkt. In plaats daarvan kijk je tijdens een beoordelingsgesprek over je schouder. Het nut ervan? Onbewezen en niet motiverend. In een wereld in transitie kun je je dat niet meer permitteren. Met ‘Het goede gesprek’ bieden we organisaties een alternatief.

Lees meer

Ook interessantHigh performance teamtraining ‘Teamwork begint bij jezelf’

Tussen Matchcare & partner, zeiltalent en drievoudig deelnemer van de Volvo Ocean Race, Gerd-Jan Poortman (We By Me), is een bijzonder samenwerkingsverband ontstaan. Hierin bundelen we krachten en enthousiasme als het gaat om talentontwikkeling van aanstormend talent en versterking van teams. We zijn trots te kunnen vermelden dat hier een prachtige high performance training voor managementteams uit is ontstaan. Samen met Matchcare & Gerd-Jan Poortman (We By Me) ga je virtueel de boot op en kom je alle facetten van high performance tegen, zodat je deze binnen eigen teams en organisatie kunt versterken!

Lees meer
Informatievoorziening

Wat gebeurt er op de arbeidsmarkt en hoe kan ik daar als organisatie op inspelen?

Om HR effectief vorm te geven is inzicht nodig op de externe wereld. Wat gebeurt er op de arbeidsmarkt? Wat gebeurt er in de maatschappij? Wat zijn de trends? Wij bieden een maatwerk onderzoek aan, waarin de onderzoeksvraag van de organisatie centraal staat. Waar liggen kansen? En welke mogelijkheden zijn er? Download de laatste gratis arbeidsmarktrapportage.


Zelfstandig aan de slag

Een maatwerk Talentenplatform waar management en medewerkers aan de slag kunnen met hun ontwikkeling.

Lees meer over het Talentenplatform

Liever direct zelf aan de slag? Er zijn diverse platformen online. Bekijk hier welk platform het best aansluit bij jou.