Talentmanagement

Talentmanagement - voor organisaties

null

Het juiste talent op de juiste plek. Excellerende teams. Organisaties worden sterker met Matchcare.

Organisaties die nu en in de toekomst hun doelen willen halen, koesteren de talenten van hun medewerkers. Als organisatie moet je erop kunnen vertrouwen dat talent duurzaam is. Matchcare ontwikkelt daarom de 21e-eeuwse vaardigheden van medewerkers. Dit is de basis voor organisatie-, individuele- en team performance.

Matchcare weet medewerkers te verleiden en te activeren het beste uit zichzelf te halen. Samen brengen we talenten in kaart en weten we waar ontwikkelkansen liggen. Zo creëer jij een organisatie die optimaal presteert.

Instrumenten
Met de instrumenten van Matchcare breng je talent in beeld en stimuleer je dat medewerkers lekker werken, zich ontwikkelen of een volgende stap maken.
TalentCenter

Het tot bloei brengen van talent en het stimuleren dat alle medewerkers in uw organisatie een volgende stap gaan maken? Dat kan met de TalentCenters van Matchcare. Met een Talentcenter verleidt en activeert u uw medewerkers om zelf de regie te nemen en in actie te komen. Op een Talentcenter van Matchcare worden ze geïnformeerd over vitaliteit, gezondheid, loopbaan en ontwikkeling. Daarbij krijgen ze de middelen en handvatten aangereikt om hun ambities waar te maken.

TalentOntwikkelScan

De TalentOntwikkelScan geeft uw medewerker inzicht in zijn of haar 21e-eeuwse vaardigheden. Deze vaardigheden zijn de basis van werken en ontwikkelen. Heeft de medewerker deze vaardigheden op orde dan kan hij of zij zelf de regie nemen, beter samenwerken, meegaan in verandering en weet hij of zij de weg in onze moderne informatie maatschappij.

HR Dashboard

Data omtoveren naar informatie waar je wat aan hebt en waarmee je kunt sturen. De dashboards van Matchcare geven je toegang tot de volgende generatie strategische personeelsbeleid. Vraag nu een demo aan op onze Arbeidsmarkt pagina.

Diensten
Met Matchcare sta je er niet alleen voor. Bij Matchcare werken adviseurs die ervaren zijn in het HR-vak en jou kunnen helpen bij elk talentmanagement vraagstuk.
HR Analytics

Onze analysten gebruiken de tools zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Laat je ontzorgen. Interesse? Laat je gegevens achter via het contactformulier op deze pagina.

Team en management trainingen

Trainingen om je team te versterken of een verandering te versnellen vind je bij Matchcare. Doe je organisatie niet tekort en ervaar dat trainingen meer bieden dan kennis.

Consultancy

Onze consultants werken resultaat gericht aan ieder HR-vraagstuk. Sneller verbeteren of veranderen? Neem contact op met de servicedesk voor een vrijblijvende afspraak. We helpen je graag verder

Thema's
Matchcare komt tijdens iedere fase van de HR-cyclus van pas. Of je je wilt verbeteren, een volgende stap wilt maken of gewoon lekker wilt werken. Matchcare staat voor jouw organisatie klaar.
Een leven lang ontwikkelen

Matchcare wordt succesvol ingezet bij innovatie organisaties die mee gaan met de grote ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie. Organisaties als NS en Holland Casino weten hun medewerkers te inspireren om stil te staan bij hun loopbaan en te kiezen voor ontwikkeling

Outplacement

Zorgvuldig afscheid nemen van medewerkers doe je het best en snelst met Matchcare. Met onze aanpak staan boventallige medewerkers er niet alleen voor. Wij ontzorgen de organisatie en zorgen ervoor dat ex-medewerkers positief terugkijken op het bedrijf dat ze verlaten.

Verzuim

Verzuim is in de afgelopen 5 jaar met meer dan 50% toegenomen. Hiervan is 70% beïnvloedbaar. Matchcare ondersteund organisaties bij het voorkomen van verzuim en het verkorten van verzuim. Onze verzuimaanpak is mensgericht, pro-actief en gaat uit van de mogelijkheden die uw medewerker wel heeft. We gaan uit van talenten en zorgen er voor dat de medewerker elke dag stappen zet naar werkhervatting. Daarbij zorgen we voor sluitende dossiervorming zodat een loonsanctie van het UWV voorkomen wordt. Dit doen wij o.a. bij Humankind, Exact en diverse andere grote en middelgrote organisaties.

Artikelen en blogposts

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.