Talent Management – voor organisaties

Hoe zorg je als werkgever dat je je medewerkers behoudt? Dat je hun talenten ten volle benut en ontwikkelt? Ingewikkelde vraagstukken waar je als bedrijf niet gelijk het antwoord op hebt. Bij Matchcare bieden we je de oplossing door in te zetten op duurzaam Talent Management.

Matchcare weet medewerkers te verleiden en te activeren het beste uit zichzelf te halen. Samen brengen we talenten in kaart en weten we waar ontwikkelkansen liggen. Dit doen we op zowel individueel als team niveau. Zo creëer jij een organisatie die optimaal presteert.

“Prettig werken, ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten”

Dat is ons motto. We zorgen ervoor dat jouw medewerkers hun talenten ontwikkelen en zelf beheren. Waardoor ze zich sterk verbeteren binnen hun huidige functie en prettig werken. Zodat zij van sterk toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie.

We bieden de volgende producten en diensten aan

TalentCenter

Het tot bloei brengen van talent en het stimuleren dat alle medewerkers in jouw organisatie een volgende stap gaan maken? Dat kan met de TalentCenters van Matchcare. Met een Talentcenter verleid en activeer je jouw medewerkers om zelf de regie te nemen en in actie te komen. Op een Talentcenter van Matchcare worden ze geïnformeerd over vitaliteit, gezondheid, loopbaan en ontwikkeling. Daarbij krijgen ze de middelen en handvatten aangereikt om hun ambities waar te maken.

TalentOntwikkelScan

De TalentOntwikkelScan geeft uw medewerker inzicht in zijn of haar 21e-eeuwse vaardigheden. Deze vaardigheden zijn de basis van werken en ontwikkelen. Heeft de medewerker deze vaardigheden op orde dan kan hij of zij zelf de regie nemen, beter samenwerken, meegaan in verandering en weet hij of zij de weg in onze moderne informatie maatschappij.

HR Analytics

Wat zijn jouw belangrijkste concurrenten op de arbeidsmarkt? Op welke profielen kun je je richten in het kader van werving? Welke skills en vaardigheden zijn er nodig in jouw sector, nu en in de toekomst? En hoe zorg je dat je medewerkers bij uitstroom goed terechtkomen?

Allemaal vragen waar onze Arbeidsmarkt Dasboards jouw organisatie mee helpen. De meest actuele Arbeidsmarkt Rapportage vind je hier. Of neem direct contact met ons op.

High Performance Team training: We By Me

Zo sterk mogelijk uit een crisissituatie komen. Als organisatie wil je natuurlijk ongeschonden door een storm komen of zelfs sterker worden. Maar hoe kun je je teams hier op voorbereiden? In samenwerking met ervaren Volvo Ocean Race zeiler Gerd-Jan Poortman bieden wij een serie online workshops aan waarmee jij met je organisatie tot een high team performance komt.

Outplacement

Zorgvuldig afscheid nemen van medewerkers doe je het best en snelst met Matchcare. Met onze Outplacement aanpak staan boventallige medewerkers er niet alleen voor. Wij ontzorgen de organisatie en zorgen ervoor dat ex-medewerkers positief terugkijken op het bedrijf dat ze verlaten.

Zin en Fit

Hoe zorg je als organisatie dat je werknemers gemotiveerd blijven en werkplezier houden? Dat ze een goede werk – thuis balans weten te vinden?

Speciaal hiervoor bieden we Zin en Fit aan:  een programma dat je medewerkers helpt hun Werkplezier, Vitaliteit en Eigen Regie te ontwikkelen. Zodat zij fit en gemotiveerd in hun functie blijven. Óf weten hoe en wanneer ze een volgende stap kunnen zetten binnen jouw organisatie.

Contact

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.