Talenten lieten zich zien tijdens NOLOC #LOBC18

Leontine de KoningBlogartikelen, UncategorizedLeave a Comment

Noloc TalentOntwikkelScan

Op 13 november vond het jaarlijkse Noloc congres plaats in de sfeervolle Rijtuigenloods in Amersfoort met dit jaar als thema “Talenten laat je zien!”. Al jaren is het loopbaancongres van Noloc een van de best bezochte en hoogst gewaardeerde congressen in Nederland. Als partner waren wij ook dit jaar uiteraard weer aanwezig in een uitverkochte Rijtuigenloods.

Share this Post

Talenten laat je zien!

Bijzonder voor Matchcare was het samenvallen van het congres met de oplevering van het nieuwste Matchcare Loopbaaninstrument.

Noloc met als thema: “Talenten laat je zien” in het kader van hun toenemende aandacht voor Loopbaan en ontwikkeling, en Matchcare die met trots de TalentOntwikkelScan presenteerde. (je zou bijna denken dat we een afspraak hadden gemaakt 😊 ). We waren vroeg uit de veren om onze stand op te bouwen.

Uitverkocht Noloc congres

Ongeveer 800 loopbaanprofessionals bezochten het congres en velen van hen wisten de weg naar de stand van Matchcare en naar onze twee korte workshops te vinden. Een mooie gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen over onze TalentOntwikkelScan en ons daarin geïntegreerde TalentWheel. Tijdens de workshops werd het TalentWheel toegelicht aan de hand van een interactieve sessie onder leiding van Pierre Remijn en Silphy van Heemskerk.

Het TalentWheel werd enthousiast ontvangen

De workshops werden druk bezocht. Om de TalentOntwikkelScan en het TalentWheel te kunnen ervaren werd een grote mat uitgerold waarop het TalentWheel the game werd gespeeld. Deelnemers konden op deze manier ervaren hoe het is om met duurzame inzetbaarheid en 21-ste eeuwse vaardigheden interactief aan de slag te gaan.

Licentietraining TalentOntwikkelScan

Binnenkort starten de licentietrainingen “Werken met de TalentOntwikkelScan”. Uit de ingeleverde visitekaartjes zijn 2 gelukkige winnaars gekozen die gratis aan de eerste training mogen gaan deelnemen. Deze zijn inmiddels al op de hoogte gesteld. Gefeliciteerd met jullie prijs!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Als Noloc-lid kun je gebruik maken van onze speciale 2=1 actie waardoor je voor de prijs van 1 met 2 personen de Licentietraining kunt volgen. Schrijf je snel in!

Inschrijven 2=1 Noloc actie
Image

We kijken terug op een zeer succesvol en uitstekend georganiseerd congres. Hieronder hebben we een twitterverslag samengesteld. Een mooie samenvatting van de dag.

Heel graag tot volgend jaar!


#LOBC18 Twitterverslag

En de zaal loopt snel vol voor de eerste spreker en keynote.

Uitstekende talk van Martijn Aslander

Na de inspirerende keynote startten de workshops.

Complimenten aan de organisatie van het #LOBC18 en heel graag tot volgend jaar!

En er werd nog lang nagepraat

 
 

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *