TalentMatch Perspectief op Werk
TalentMatch Perspectief op Werk

Sylvia (ABN AMRO) over de begeleiding van Matchcare

Ik ben Sylvia van Bakel en ik ben klantondersteuner SME Banking bij ABN AMRO. Daarnaast ben ik actief als coach van het coachesnetwerk van ABN Amro. Medewerkers van ABN AMRO kunnen voor allerlei uit een lopende vragen en kwesties rondom het werken bij ABN AMRO bij mij, of andere coaches, terecht. Deze vragen en kwesties probeer ik te beantwoorden of te begeleiden, of anders verwijs ik hen door naar loopbaanbureau ’s.

Ik merkte dat er meer loopbaan gerelateerde vragen kwamen. Omdat bij ABN AMRO persoonlijke ontwikkeling wordt ondersteund, is er een duurzaamheidsbudget voor iedereen opgesteld. Hierin staat dat iedereen die bij ABN AMRO werkt, recht heeft op een persoonlijk ontwikkelbudget, maar daarnaast ook 1x in de 3 jaar recht heeft op een loopbaan gerelateerd gesprek .

‘Gun jezelf een moment om te reflecteren en vooruit te kijken’ – Sylvia 

Vanuit het Coachesnetwerk en de leidinggevenden worden veel mensen in contact werden gebracht met Matchcare. Ik wilde zelf eens weten waar ik hen naar toe verwees, dus ik besloot mezelf ook aan te melden voor de Loopbaanverkenner test.Zoals de naam al doet vermoeden is dit een testdie, loopbanen voor je ‘verkent’…Bijvoorbeeld: altijd al een beroep gehad waar jij wel wilde weten of het bij je past? Bijvoorbeeld een brandweerman of secretaresse? De LoopbaanVerkenner verkent jou, jouw persoonlijkheid en talenten en ‘matcht’ dit bovendien met het beroep naar keuze.

De Verkenner

De test wordt opgevolgd met een of meerdere nabesprekingen met een (onafhankelijke) coach van Matchcare. Dit gesprek had ik met Hay van Matchcare. Met Hay was het erg fijn sparren.
De LoopbaanVerkenner bestaat uit verschillende hoofdstukken en we zijn hier samen in alle rust door heen gelopen. Al mijn loopbaanvragen kwamen aan de orde en zijn goed besproken.  Dit zette mij nog meer aan het denken. Dit alles was zeer verhelderend en vooral: ACTIVEREND.

Uitkomst

Ik ben door het traject meer in beweging gekomen. Daarnaast ben ik ervan bewust geworden welke mogelijkheden er voor me liggen: zowel de eenvoudige verbeteringen maar ook de verbeteringen voor de toekomst. Ik zou de assessments van Matchcare, bij iedereen van ABN AMRO aanraden. Zeker met het zojuist begonnen decennium is het goed om af en toe stil te staan bij je loopbaan…Een mooi moment om even te reflecteren en vooruit te kijken.

Contact

Wil je met Matchcare in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.