Consultant Sociaal Domein | Vacature

Nathalie RensVacaturesLeave a Comment

Als Consultant Sociaal Domein werk je direct samen met de directeur, commercieel manager, accountmanagers, collega consultants en projectleiders. Je wordt onder andere ingezet op de implementatie van diagnose-instrumenten, je optimaliseert werkprocessen en adviseert onze opdrachtgevers hierover. Je legt contacten, bouwt een netwerk op, komt aan tafel bij gemeentes en vertaalt deze contacten naar concrete business. Je hebt bij voorkeur een (groot) netwerk in het Sociaal Domein op beslisniveau en een passie voor het op- en uitbouwen van je relatienetwerk.

Matchcare is op zoek naar een

Consultant Sociaal Domein

Locatie: Nieuwegein

Deel deze vacature

Je vindt het een uitdaging om te werken met gemeentes of overheidsinstellingen en hebt een goed commercieel inzicht dat zich uit in het aanpakken en ontwikkelen van commerciële kansen. Jij wilt als consultant een bijdrage leveren aan onze dienstverlening bij klanten, je beschikt over goed ontwikkelde analytische vaardigheden zodat je de klant de gewenste oplossing en inrichting kunt bieden. Je bent als consultant op basis van jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde voor de klant bij vraagstukken. Dit doe je door niet alleen de verbinding te leggen naar onze producten en diensten maar juist door verder te kijken dan jouw eigen discipline. Je verdiept je in de uitdagingen van klanten en zoekt samen naar de juiste oplossing die het beste bij hen past.

Maak kennis met Matchcare

Matchcare is een adviesbureau met een ICT component. Wij zijn in heel Nederland actief op het gebied van arbeidsparticipatie en talentontwikkeling en gespecialiseerd in vraagstukken rondom vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Matchcare is een middelgrote organisatie met circa 60 medewerkers. Onze klanten zijn bedrijven, overheidsinstanties, sectorfondsen en samenwerkingsverbanden. Daarnaast begeleiden wij individuen met loopbaanvraagstukken. Alles staat bij Matchcare in het teken van de ideale arbeidsmarkt die waar mogelijk voor iedereen toegankelijk is, waar vraag en aanbod goed op elkaar aansluiten en waar ruimte is voor ontwikkeling en groei van individuen, professionals en organisaties. Een excellente arbeidsmarkt dus.

In het Sociaal Domein voorzien wij in consultancy op maat. Daarbij ontwikkelen wij instrumenten ter ondersteuning van werkprocessen. Bij gemeenten leveren wij online (diagnose)instrumenten, regionale arbeidsmarktplatforms (talentcenters), loonwaarde metingen en online instrumenten gericht op talentontwikkeling en matching van kandidaten op vacatures en omgekeerd.

Matchcare vraagt

Als Consultant ben jij de gesprekspartner van onze klanten in het Sociaal Domein. Jouw klanten zijn met name gemeenten, uitvoeringsinstellingen of regionale samenwerkingen. Je hebt de nodige advieservaring binnen het Sociaal Domein en hebt ervaring met het schrijven van aanbestedingen. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en weet daar je weg in te vinden. Naast een ondernemende houding beschik je van nature over een sterke commerciële drive.

  • Je beschikt over hbo- of wo werk- en denkniveau.
  • Je hebt extra oog voor regionale samenwerking en verbanden.
  • Kennis van en ervaring met ICT platformen en procesondersteuning is een sterke pré.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je bent werkzaam in heel Nederland en dus bereid te reizen.
Matchcare biedt

Bij Matchcare hebben we oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker van Matchcare heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard.

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders) via sollicitatie@matchcare.nl. Heb je interesse om te solliciteren maar heb je nu al een vraag? Neem gerust contact op met Misja Bakx op telefoonnummer 030-6029400. We komen graag met je in contact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *