Sociaal Domein: software voor diagnose, klantmanagement, loonwaarde & bemiddeling.

Matchcare biedt organisaties en professionals binnen het Sociaal Domein software en kennisondersteuning op het gebied van doelmatigheid en participatie. Daarmee breng je de mogelijkheden van je klanten in kaart, ontdek je hun ontwikkelpotentieel en vergroot je de kansen op de arbeidsmarkt.

Onze software ondersteunt het volledige proces van intake, diagnose, klantmanagement, ontwikkeling en bemiddeling en werkgeversbenadering. Ook is Matchcare gecertificeerde aanbieder van de uniforme loonwaarde-meting. Onze klanten binnen het sociaal domein zijn onder andere: Hallo Werk, UWV, grote en kleine gemeenten, ontwikkelbedrijven zoals Senzer, Leerwerk Loketten zoals LWL Rijnmond en werkgeversservicepunten.

SZeebra: de volledige ondersteuning van intake tot bemiddeling.

Het SZeebra platform bevat alle modules voor professionals en klanten binnen het sociaal domein. Door de modulaire opbouw en inrichtbaarheid sluit het SZeebra platform naadloos aan op de werkprocessen van iedere gemeente, ontwikkelbedrijf, LeerwerkLoket en dienstverleningsconcept zoals Hallo Werk. Het SZeebra platform heeft de volgende modules:

Voor de klantmanager: alle functionaliteiten van diagnose tot bemiddeling

 • Dashboards voor caseload en kpi’s
 • Poortwachter intake: scan of de klant gebruik mag maken van de voorzieningen;
 • Intake en diagnose: vaststellen van de participatie- en werkmogelijkheden van de klant;
 • Ondersteuning werkfit maken van klanten
 • Ondersteuning bemiddeling en werkgeversbenadering
 • Optioneel etalage voor bemiddelbare klanten
 • Loonwaarde-indicatie ;

Voor de klant

 • DigID: vertrouwd inloggen met DigiD
 • Assessments: laagdrempelige assessments en opdrachten voor het werkfit maken;
 • Matchen op trajecten, opleidingen en werk;
 • Skillpas voor een leven lang ontwikkelen
 • Optioneel: etalage voor presentatie aan werkgevers

Voor het management

 • Inzicht in de totale caseload en KPI’s
 • Arbeidsmarkt kennis voor werkgeversbenadering en beleid

Loonwaarde

De gecertificeerde loonwaarde instrumenten meten op een objectieve manier het verdienvermogen van medewerkers die aan de slag zijn met ondersteuning. Loonwaarde in uw gemeente of arbeidsmarkt regio? Neem contact op met onze servicedesk.

Diagnose, Matching en Ontwikkelinstrumenten

Met onze instrumenten voor diagnose, matching en ontwikkeling hebben klantmanagers een doeltreffend en gebruiksvriendelijk instrument in handen om de persoonlijke situatie van klanten vast te stellen, de juiste trajectbeslissing te nemen en de ontwikkeling van klanten te monitoren en begeleiden. Centraal hierin staat het SZeebra instrument, een digitaal platform waar alle informatie over werkzoekende/uitkeringsgerechtigde wordt bijgehouden en gebruikt om de begeleiding te optimaliseren.

Talentmatch

TalentMatch is onderdeel van Suite4Werk (Centric) en biedt de instrumenten en aanpak om de 4 pijlers van Perspectief op Werk (PoW) tot een succes te maken. TalentMatch is direct beschikbaar om de ambities van jouw arbeidsmarktregio te realiseren en aanpak waar te maken. Interesse om hier over door te praten? Vul het contactformulier op deze pagina in.

Perspectief op Werk
Met Perspectief op Werk (PoW) wordt een extra impuls gegeven aan de arbeidstoeleiding van mensen die willen en kunnen werken, maar niet zelfstandig de weg naar werk vinden. Het succes van PoW is mede afhankelijk van goede werkgeversdienstverlening en daarmee het inzichtelijk maken van de werkzoekenden. Daarom introduceren Centric en Matchcare: TalentMatch. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Matchcare, de innovatieve partner binnen het sociaal domein.

Matchcare heeft ruime ervaring binnen het sociaal domein en loopt voorop met gebruiksvriendelijke oplossingen die de burger centraal zetten. Sinds 1999 is Matchcare de meest innovatieve partner voor Loonwaarde, klantdiagnose & begeleiding en bemiddeling. Matchcare is ISO9001 en 27001 gecertificeerd.

Nog vragen over Matchcare voor het Sociaal Domein en Talentmatch?

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.