Scroll Top

Maak kennis met Silphy

Silphy van Heemskerk

“Samen kunnen wij stappen zetten naar het doel dat jij stelt,
waarbij ik oog heb voor jou, de markt, de ontwikkeling (en de onderneming).”

Mijn achtergrond

Met een marketing en communicatie opleiding op zak ben ik gestart als PR-medewerker, om vervolgens in ons grafische familiebedrijf aan het werk te gaan. Daar heb ik verschillende functies bekleed. Gedurende deze periode heb ik nog verschillende opleidingen en trainingen gevolgd voor het ontwikkelen van commerciële en bedrijfskundige vaardigheden. Ik geloof in een leven lang leren en heb het zelf ook echt nodig om te blijven werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Na een leerzame en intense periode in het dynamische productiebedrijf, ben ik als re-integratie adviseur aan het werk gegaan. In eerste instantie om mensen vanuit een uitkering te begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap. De afgelopen jaren werk ik met veel plezier als coach en trainer aan het optimaliseren van prestaties van mensen in werkcontext. Mijn aandacht gaat daarbij uit naar resultaat, kwaliteiten en mogelijkheden.

Ik zet mij met volle overtuiging in om mensen en bedrijven een stap verder te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van aanwezig talent, bekrachtigen van wat al goed gaat en samen de stappen te zetten gericht op de ontwikkeling en het beoogde resultaat.

Mijn inzetbaarheid

Je kunt mij met een gerust hart de volgende trajecten toevertrouwen:

  • Ondernemers en medewerkers begeleiden bij het (her)vinden van een goede werk-privé-balans. Bijvoorbeeld: de ondernemende vrouw na het starten van een gezin of in de periode van de overgang.
  • Begeleiden van ondernemers en medewerkers na herstel van een burn-out of andere medische klachten, zodat huidig of nieuw werk duurzaam kan worden opgepakt.
  • Re-integratie 2e spoor begeleiding.
  • Outplacement en van werk-naar-werk trajecten.
  • Coaching gericht op het verbeteren van online- en offline presentatievaardigheden, zodat nieuwe opdrachten of ander werk eerder binnen bereik komt.

Mijn ervaring

De ervaring die ik heb opgedaan is redelijk breed. Een greep uit de branches waarin ik werkzaam ben (geweest): grafische industrie, detailhandel, bouw, energie, gemeente, zorg en juridische dienstverlening.

Een TalentOntwikkelScan of loopbaangesprek met Silphy doen?

Dat kan! Vul onderstaande formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.