Scroll Top

Beluisteren

Dé Arbeidsmarkt Podcast – van Matchcare

Dé Arbeidsmarkt Podcast – Welke ontwikkelingen zijn er nu gaande op de arbeidsmarkt en welke trends zullen we in de toekomst zien? Dé Arbeidsmarkt Podcast van Matchcare houdt je op de hoogte en bespreekt verschillende invalshoeken.

Of je nu HR Manager bent of directeur Sociaal Domein. Of juist een werknemer die timmert aan zijn/haar loopbaan.

Onderwerpen variëren van digitalisering, het nut van bijscholing en jezelf blijven ontwikkelen tot aan de waarde van je cv ten opzichte van je talenten en skills. En nog veel meer.

23-11-2020

In deze eerste aflevering van de arbeidsmarkt-podcast gaan we in gesprek met Misja Bakx. Misja is de initiatiefnemer van de arbeidsmarkt-podcast en directeur/eigenaar van Matchcare.

We gaan in op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de voordelen van de toenemende digitalisering. Zeker in deze tijd van COVID-19 zijn er veel ontwikkelkansen.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de eerst volgende aflevering verschijnt?

Abonneer je hieronder dan op Dé Arbeidsmarkt Podcast.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Contact opnemen

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.