Scroll Top

Maak kennis met Pierre

Pierre Remijn

“Een ervaren gesprekspartner die mensen helpt zich beter bewust te worden van hun kwaliteiten en kansen op de arbeidsmarkt, en stimuleert daar op de juiste plek iets mee te gaan doen.”

Mijn achtergrond

Een leven lang met plezier naar je werk. Niet alleen mijn missie in mijn (loopbaanadvies-) werkzaamheden, maar ook gewoon mijn eigen arbeidsverleden. Dat ligt al vanaf mijn eerste baan op het vlak van mens en arbeid: telkens in rollen van manager en omzetverantwoordelijke bij een uitzendbureau, een opleidingsinstituut en bij (loopbaan) adviesbureaus. Veel plezier ontleen ik aan het mogen meedenken met cliënten over de stappen die wij willen (of zouden moeten) zetten voor een optimaal vervolg van hun loopbaan. Dat doe ik als adviseur, trainer of coach.

Mijn werkzaamheden hebben ook geleid tot rollen als bestuurder bij de beroepsvereniging en certificeringsinstantie voor loopbaanprofessionals. En ben ik logischerwijs zelf op het CMI-C niveau geregistreerd (geweest).

Mijn inzetbaarheid

De opdrachten die ik (met plezier) heb uitgevoerd hangen allemaal samen met het thema duurzame aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt. Soms houdt dit in dat ik aan leidinggevenden trainingen geef over hoe zij dit thema kunnen integreren in het HR- beleid. Maar vooral is dat het begeleiden van individuele medewerkers die op eigen initiatief, of in het kader van reorganisaties, zich genoodzaakt zien loopbaanstappen te zetten. Geregeld zijn dat ook cliënten die een eigen bedrijf willen starten.

Mijn ervaring

Met zoveel jaren werkervaring ben ik in de meest uiteenlopende branches actief geweest, zoals: zware industrie, energiebranche, de zorgsector, financiële dienstverlening, ICT en alles wat daar tussenin zit.

Wil je een TalentOntwikkelScan samen met Pierre doen?

Dat kan! Vul onderstaand formulier en er wordt z.s.m. contact opgenomen.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.