Je persoonlijke verhaal succesvol presenteren

Martinique VisserBlogartikelenLeave a Comment

“Kan jij in augustus naar Zweden komen om daar een combinatietraining te geven over storytelling, public speaking en succesvol presenteren?”.

Wat een gave vraag van NUON/Vattenfall!

Ondanks dat het echt midden in mijn vakantie viel – en ik het thuisfront ook nog niet ingelicht had – heb ik me geen seconde bedacht. “Graag” zei ik (misschien wat te snel), en “wanneer willen jullie het plannen?”. De training draaide om de toegevoegde waarde van het persoonlijke verhaal van iedere medewerker en hoe je dat verhaal succesvol presenteert.

De training was erg leuk om te geven. Een enthousiast internationaal team (Zweden, Duitsers en Nederlanders) die elkaar goed kenden én aan elkaar gewaagd waren maakten deze dag tot een succes. Veel verhalen gehoord, goede sprekers en performers gezien (dit team had veel spreektalenten aan boord!) en afgesproken om elkaar in het najaar verder te versterken met meer storytelling & marketingtechnieken. Ondanks dat dit niet de eerste keer was dat Matchcare over de landsgrenzen heen ging om trainingen te geven, was een tripje naar Stockholm wel ‘een eerste keer’. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat we dit in de toekomst nog vaker gaan doen. Want ondanks dat het niet uitmaakt waar je een training geeft (Tietjerksteradeel is me even dierbaar als Amsterdam), heeft zo’n tripje naar het buitenland toch wel wat gaafs …. Voor herhaling vatbaar dus!

Op LinkedIn heb ik ook een kort verslagje gedaan. Heb je vragen? Link met me dan komen we in contact of laat hieronder je vraag achter en ik neem contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *