Sailmon_LMA2427_w
high performen met team misja bakx gerd jan poortman matchcare banner

Persbericht Unieke samenwerking met Het Rotterdam Offshore Sailing Team

Als lid van de Maas weet je wat zeilen inhoudt: uitdaging, samenwerken, een strijd aangaan met jezelf, je inzetten voor een ander, koers houden. En als alles goed gaat: het doel bereiken en winst behalen. Laten dat nu net ook vaardigheden zijn die bij uitstek worden gevraagd binnen werkorganisaties.

Een betere performance vanuit de kracht van het individu
Met Gerd-Jan Poortman (We By Me) als coach werkt het Rotterdam Offshore Sailing Team (ROST)richting het doel om bij de wereldtop te horen. Hierbij draait het wat ons betreft, naast het bereiken van de zeiltop, ook om persoonlijke- en professionele groei. Bij Matchcare richten we ons op mensen en teams, uitgaand van motivatie en talent. We zien het als onze missie om organisaties te helpen met talentmanagement en individuen met het maximale uit hun loopbaan te halen. We zijn er daarom trots op dat we een bijzonder samenwerkingsverband zijn aangegaan met Gerd-Jan en zijn ROST.

High Performance Teamtraining ‘Teamwork begint bij jezelf’ 
In deze training bundelen we onze kennis en ervaring, voor verbetering van high performance binnen teams. Teamwork begint bij jezelf, daar geloven wij in. Alleen door het beste van jezelf in te zetten voor de organisatie, vanuit eigen motivatie, kun je samen met je team tot high performance komen.

Nieuwsgierig naar hoe we dit doen?
We bieden deze training in twee varianten aan. Je kunt ervoor kiezen om voor een dag virtueel ‘aan boord’ te stappen. We bieden je ook de mogelijkheid om een dag echt de zee op te gaan met de Ker46! In deze drukke periode is het aantal trainingsdagen beperkt, dus monster snel aan en reserveer je plekje aan boord.

Meer informatie en/of aanvragen?
Neem gerust contact op met Matchcare via 030 602 94 12
of ga verder naar onze website.

Contact

Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Ook interessant voor jou?

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.