Misja Bakx Eigenaar Matchcare Jeffrey Smit Cegeka

De coronacrisis heeft de manier waarop we werken voorgoed veranderd. Dit biedt ook kansen voor mensen om nieuw werk te vinden, of om zich aan te passen aan nieuwe manieren van werken. Kortom verder durven kijken dan wat je deed en wat je tijdens je opleiding geleerd hebt. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen zijn talenten en skills kent, ontwikkelt en zichtbaar maakt. In deze veranderende arbeidsmarkt tellen deze namelijk sterker mee dan je CV en opleiding.

De Skillpas is een overzichtelijk online instrument waarmee elke werknemer, student of werkzoekende zijn/haar talenten en vaardigheden kan ontdekken en bijhouden. Vervolgens daarmee te matchen op die plek op de arbeidsmarkt die daar het best bij past.

Je Skillpas is van jou en kun je vanaf nu een leven lang meenemen naar andere werkgevers of sectoren waar voor jouw de beste nieuwe banen en mogelijkheden liggen.

Skillpas: Jouw toegang tot de best passende (loop)banen

Skillpas maakt onderdeel uit van steeds meer Loopbaanplatformen zoals bijvoorbeeld WerkPlanet ( www.werkplanet.nl . WerkPlanet is de Talent assessment en loopbaannavigator voor medewerkers, studenten en werkzoekenden. Het helpt je bij vragen als: Wat zijn jouw unieke skills en talenten? Welke vacatures passen daarbij? Welke opleidingen helpen om je talenten en skills te ontwikkelen en waar zit het werk dat het beste bij mij past.

Wat kan ik met mijn Skillpas?

Je skills zijn de nieuwe valuta op de arbeidsmarkt en Skillpas zorgt dat je deze optimaal kan inzetten. Met je Skillpas kun je ook kijken welke opleidingen helpen om je skills op te waarderen en waardevoller te maken door te investeren in een bepaalde opleiding. Het maakt je interessanter en vindbaarder voor werkgevers. En niet alleen voor banen in je huidige sector maar vertelt je ook welke andere loopbaanstappen naar een ander vakgebied bij jou passen.  Simpelweg door de focus te leggen op talenten en skills die in meerdere functies te gebruiken zijn en alle vacatures van Nederland daaraan te koppelen.

 

Ben je nieuwsgierig welke banen bij jou passen? Start vandaag nog gratis met jouw Skillpas op www.werkplanet.nl

Skillpas Matchcare Werplanet.nl

Leave a comment

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.