samenwerking-matchcare-dariuz1

Partnership Dariuz en Matchcare

Ben je aan de slag met de begeleiding van mensen vanuit een uitkering -of een begeleid-werksituatie, dan is er nu nog meer mogelijk. Met Dariuz en Matchcare breng je mensen nóg beter in beeld en heb je direct toegang tot de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Zelfs de informatie-uitwisseling binnen de keten wordt vereenvoudigd.

Wil je dit zelf ervaren?

Onze samenwerking biedt ongekende mogelijkheden voor klantmanagers, kandidaten en werkgevers. En zeker ook voor jouw organisatie. We onderzoeken graag met jou de verschillende opties. Je kunt hiervoor contact opnemen via:

Bel ons op 030-6029400
Of mail: info@matchcare.nl
Andre van den Eventuin, directeur Matchcare

Andre van den Eventuin
06 53 29 49 39
andre.vandeneventuin@matchcare.nl

Dariuz

Dariuz is een gevestigde partij binnen het Sociaal Domein als ontwikkelaar van (op wetenschappelijke leest geschoeide) instrumenten die professionals en hun cliënten ondersteunen de juiste keuzes te maken naar duurzame participatie.

Op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt

Wij hebben gekozen voor deze samenwerking, omdat voor ons het resultaat van onze klanten bovenaan staat. Zij verdienen immers het beste. Met de wetenschappelijk onderbouwde methodiek van Dariuz en de platformaanpak én kennis van de arbeidsmarkt van Matchcare kunnen we dit resultaat het beste waarmaken. De bundeling van de krachten van Matchcare en Dariuz gaat substantieel bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Leave a comment

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.