Scroll Top

Wie is Matchcare?

Matchcare staat voor:

Prettig werken, ontwikkelen en tijdig de volgende stap zetten

Wij zijn een loopbaanadviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van werkenden, werkzoekenden en studenten. Zowel in de private sector, het Sociaal Domein alsook het onderwijs.

Matchcare is specialist in talent- en teamontwikkeling door talent, vakvaardigheden, 21e-eeuwse vaardigheden en arbeidsmarktdata bij elkaar te brengen. Onze visie heeft maar één doel: De continuïteit van organisaties en het welzijn van medewerkers, studenten en werkzoekenden. Wanneer voelen mensen zich het prettigst? Wanneer zijn ze echt trots op zichzelf? Juist. Als ze het zelf voor elkaar hebben gekregen. Dit is goed voor het individu en de organisatie. Dit bereiken wij door een combinatie van verrijkte data-informatie, intuitive software-instrumenten en persoonlijke dienstverlening.

Matchcare is in 1999 opgericht in samenwerking met grote uitgeverijen om jobsites en digitaal matchen mogelijk te maken. We zijn inmiddels uitgegroeid tot specialist in talent- en teamontwikkeling door talent, vakvaardigheden, 21e-eeuwse vaardigheden en arbeidsmarktdata bij elkaar te brengen.

Voor wie werken wij?

Wij bieden advies en begeleiding voor:

Hoe zorg je als individuele medewerker dat je zo goed mogelijk wordt in je huidige functie? Of misschien ben je toe aan een volgende stap, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Wat je vraag ook is wat betreft je loopbaan, Matchcare helpt met op maat gemaakt advies. Dit kan zowel met professionele persoonlijke coaching als met gevalideerde online testen, met als doel dat jij ontdekt waar jouw kansen liggen.

Als bedrijf wil je je teams effectief en gemotiveerd laten werken. Of je bent op zoek naar een Outplacement traject dat de menselijke maat niet uit het oog verliest. Met een combinatie van persoonlijk advies en online instrumenten ontzorgen we jouw organisatie. Daarnaast bieden we actuele Arbeidsmarktinformatie waarmee je exact kunt zien welke vaardigheden en talenten in jouw sector gevraagd worden.

Snelle werk naar werk begeleiding voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben is een grote uitdaging voor de overheid. Wij helpen je daar graag mee! Met onze online Talentcenters is het nog gemakkelijker om werkzoekenden te koppelen aan potentiële werkgevers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen kansen liggen, ongeacht de achtergrond van een kandidaat.

Daarnaast helpen wij je met Bestandsanalyses en een kundig Loonwaarde Advies.

In het kader van een betere aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt heeft Matchcare de Online RegioBarometer ontwikkeld. De inzichten die deze Regiobarometer geeft zijn van belang voor het onderwijs aangezien elke instelling haar curriculum zo goed mogelijk wil laten aansluiten op de snel veranderende vraag vanuit de -regionale-arbeidsmarkt. De RegioBarometer wordt per onderwijsinstelling zo geconfigureerd dat deze aansluit bij de sector indeling / het werkveld van het betreffende college.

Ons Team
ii
Blog

Nog vragen Over Ons?

    Privacy Instellingen
    Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.