Wie is Matchcare?

Het logo van Matchcare

Twintig jaar geleden is Matchcare opgericht in samenwerking met grote uitgeverijen om jobsites en digitaal matchen mogelijk te maken. We zijn inmiddels uitgegroeid tot specialist in talent- en teamontwikkeling door talent, vakvaardigheden, 21e-eeuwse vaardigheden en arbeidsmarktdata bij elkaar te brengen.

De highlights van de Matchcare geschiedenis zijn hieronder op een rijtje gezet.

juni 2019

De eerste Arbeidsmarkt dashboards worden toegankelijk voor het grote publiek.

december 2018

Release ICT eAssessment. Een gratis eAssessment op ons TalentCenter Werkplanet om te ontdekken welke ICT rol het beste bij je past. Nieuwsgierig? Het kan nog steeds en het is leuk om een keer te doen. Je kunt meer info over het eAssesment ICT hier vinden.

oktober 2018

Aandacht voor de ontwikkeling van talent en 21e-eeuwse vaardigheden komt in een stroomversnelling. Met de lancering van de TalentOntwikkelScan slaat Matchcare de spijker op zijn kop. De Scan maakt ontwikkelkansen voor medewerkers en organisaties zichtbaar.

2014 - 2018

Regionale verbindingen worden tot stand gebracht tussen het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Het digitale loopbaankompas stimuleert een leven lang ontwikkelen.

2007 - 2014

Naast de online dienstverlening doet de begeleiding van medewerkers en teams zijn intrede. Talentontwikkeling, talentmanagement en een uitgebreid trainingenaanbod worden toegevoegd aan de dienstverlening van Matchcare.

In deze periode waarin de economie flinke klappen kreeg en waar veel mensen hun baan verloren heeft Matchcare vele werkgevers ondersteuning geboden bij reorganisaties en duizenden mensen van werk naar werk begeleid.

2000 - 2007

De eerste 7 jaar richtte Matchcare zich primair op de ontwikkeling en levering van Online TalentCenters. De eerste grote klanten, waaronder Nuon en KLM, sluiten zich aan. In het Sociaal Domein is de voornaamste activiteit het uitvoeren van Bestandsanalyses.
Het logo van Matchcare

5 december 1997

De merknaam Matchcare werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Hoe het allemaal begon

Heb je feedback onze producten en diensten. Of heb je een vraag aan een van onze medewerkers? We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter via het contact formulier op deze pagina.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.