Loopbaanbureau Matchcare

Wij voorzien organisaties, professionals, individuen en het sociaal domein van loopbaan- en arbeidsmarktinformatie, waarmee zij inzicht vergroten en eigen regie kunnen nemen over de persoonlijke en/of organisatie ontwikkeling. Dit alles om duurzaam aantrekkelijk te zijn op de arbeidsmarkt.


Wij helpen organisatie & professionals

Heb je vragen die met talentmanagement en/of organisatieontwikkeling te maken hebben?

“Wij helpen professionals en organisaties het beste uit talenten te halen, verbinding te leggen tussen de medewerkers en de ontwikkeling van de organisatie als geheel en de zelfredzaamheid van werknemers te vergroten. Wij reiken instrumenten aan die inzicht vergroten, waarmee bewust keuzes gemaakt kunnen worden. Onze consultants voorzien je hierbij van advies. Daarmee versterken zij jouw positie op de arbeidsmarkt.”

Misja Bakx
Directeur Matchcare


Henk Adam
Commercieel manager Matchcare

Wij helpen werknemers en werkzoekenden

Zelf de regie voeren, sterker staan op de arbeidsmarkt en aantrekkelijk zijn voor organisaties?

“Wij bieden een breed scala aan producten en diensten waarmee wij zowel werknemers als werkzoekenden helpen zelf de regie te voeren over de loopbaan, loopbaanvaardigheden te ontwikkelen en een positieve verbinding aan te gaan met organisatie. Wij kunnen hen begeleiden op belangrijk loopbaanmomenten, zodat zij richting kunnen geven aan hun werkzame leven.”


Wij zijn er voor iedereen in het Sociaal Domein

Inzicht in de mogelijkheden en de situatie van klanten?

“Wij voorzien gemeenten en sociale diensten graag van informatie waarmee zij inzicht krijgen in de ontwikkelmogelijkheden en de situatie van de klant en waarmee zij het beleid kunnen ontwikkelen en eventueel aanpassen.”

Download de SZeebra Brochure

Natasja van der Stee
Commercieel manager Sociaal Domein


Privacy en informatiebeveiliging

Hecht je veel waarde aan privacy en informatiebeveiliging? Wij ook.

Wij zijn er dan ook trots op te kunnen melden ISO 27001:2013 gecertificeerd te zijn. Je kunt erop vertrouwen dat informatie binnen Matchcare volgens de strengste normen is beveiligd en dat wij voldoen aan relevante wet- en regelgeving, zoals de Wet op Bescherming Persoonsgegevens. Daarmee is zeker dat integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van de data is gewaarborgd.

Hoge klanttevredenheid

Voor de vierde maal op rij hebben wij het certificaat uitgereikt gekregen voor Outplacement, Loopbaanbegeleiding en -coaching. Belangrijke uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek vinden wij dat Matchcare wordt ervaren als een professionele dienstverlener die zich goed weet te verplaatsen in de organisatie en een programma biedt dat goed aansluit op de wensen van de klant.