Maak kennis met Oscar

Oscar Jacobs

“Wat mij heel erg veel energie geeft is dat mensen glunderen
wanneer ze een stap zetten en weer vooruitblikken naar de toekomst.” 

Mijn achtergrond

Vanuit het werken met mensen en voor mensen heeft mijn carrière zich ontwikkeld van offsetdrukker tot personeelsfunctionaris bij een aantal gemeenten. Tussendoor heb ik de deeltijd HBO – opleiding ‘Personeel en Arbeid’ afgerond. Na mijn opleiding startte ik bij een vakbond – hier deed ik aan collectieve en individuele belangenbehartiging voor medewerkers van bedrijven. Van geschillen oplossen tussen medewerkers en werkgevers, tot het ondersteunen in reorganisaties. Ik haalde veel energie uit het goed regelen van situaties voor medewerkers, zodat zij ondanks hun boventalligheid zicht kregen op hun volgende loopbaanstap. Na de vakbond maakte ik de stap naar Loopbaaninterventie en outplacement. Ik verdiepte me in het coachen en counselen, maar ook in het neuro-linguïstisch-programmeren. Dit betekent – vrij vertaald – het opnieuw leren communiceren. Vragen als ‘Wat zijn nu echt mijn drijfveren?’, ‘Hoe ga ik hiermee om in mijn loopbaan?’, ‘Hoe blijf ik met plezier werken?’ beantwoord ik graag met mijn kandidaten.

Mijn inzetbaarheid

  • Loopbaaninterventie trajecten.
  • Outplacement en werk-naar-werk-trajecten.
  • Re-integratie 2e Spoor begeleiding.
  • Opstarten of ontwikkelen als zelfstandige.

Mijn ervaring

Ik heb een achtergrond met arbeidsgehandicapten en de zoektocht naar hun mogelijkheden. Veel van de medewerkers die ik heb begeleid zijn actief op LBO, MBO en HBO/WO niveau – heel divers dus! Ik heb ervaring opgedaan in verschillende sectoren, waaronder: energie, financieel, gemeentelijk, bouw- en hout, grafisch en zorg.

#

Mijn aanbeveling

Ben jij een specialist, een groepswerker, een voorzitter of een van de andere zes rollen die M. Belbin noodzakelijk acht voor een succesvol team? Leer jezelf beter kennen en stel het perfecte team samen.

Een TalentOntwikkelScan met Oscar doen?

Dat kan! Vul onderstaande formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.