Prettig werken, ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten binnen of buiten de organisatie

Organisaties die veranderen en werk maken van de talenten van medewerkers vinden een partner in Matchcare. Vanuit onze visie op eigen regie en duurzame inzetbaarheid bereik je dat mensen prettig werken, zich ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten. Dat maakt het verschil en daarmee komt de organisatie verder. Als het goed gaat en ook als er afscheid genomen moet worden van personeel. Matchcare is de partner voor organisaties die werk maken van onboarding, duurzame inzetbaarheid tot en met outplacement.

Hoogste tevredenheid zonder zorgen

Outplacement

Het wegvallen van een vaste baan heeft een enorme impact voor de betrokken medewerkers. Daarom heeft Matchcare een zorgvuldige aanpak ontwikkeld waarmee de werkgever volledig ontzorgt wordt en waarmee de medewerker met een positief gevoel de organisatie achter zich kan laten.

Voor medewerkers ligt de nadruk op het versterken van motivatie en veerkracht en het aanscherpen van sollicitatie- en 21e -eeuwse vaardigheden. Daarbij zorgen we ervoor dat medewerkers in actie komen en in beweging blijven.

De outplacement begeleiding bevat de onderdelen:

Motivatie en toegevoegde waarde (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en waar kan ik mijn passie kwijt en wat maakt mij bijzonder voor een volgende werkgever). Medewerkers die daarbij onverhoopt belemmeringen ervaren worden begeleid bij loslaten, wegnemen beren op de weg en vergroten van veerkracht.

Sollicitatievaardigheden aanscherpen en in de praktijk brengen van personal branding, elevatorpitch, LinkedIn, netwerken, vacature-analyse.

Actief solliciteren en Jobhunting: hoe blijf ik aan de bal, wat leer ik van mijn sollicitaties, voorgesteld worden bij werkgevers.

Lees hier meer over op www.outplacement.matchcare.nl

  • Individueel maatwerk op locatie en online
  • Snel een volgende baan door de sprintaanpak
zin2

Betrokken krijgen en houden van medewerkers

Talentontwikkeling en Duurzame Inzetbaarheid

Om te zorgen dat je medewerkers betrekt bij de strategie en doelstellingen van je organisatie is het van belang om te weten waar ze staan. Met name inzicht in werkplezier, eigen regie, verandervermogen, digital skills en 21e -eeuwse vaardigheden geeft handvatten om te handelen en als organisatie voorbereid te zijn op de toekomst.

Onze ZIN & FIT programma’s verleiden en activeren medewerkers hieraan een bijdrage te leveren. Zo bevorder je dat medewerkers prettig blijven werken, zich ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten. Kijk voor onze klantcasussen op www.ns.matchcare.nl of www.hollandcasinoloopbaanportaal.nl

  • Prettig werken – Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, en waar komt dat het best tot zijn recht. Welke skills zijn waardevol voor mijn toekomst en mijn organisatie.
  • Ontwikkelen – Hoe houd je je generieke en vakvaardigheden op peil en zorg je ervoor dat je voorop blijft lopen in je vakgebied en laat zien welke bijdrage jij kan leveren.
  • Een volgende stap zetten – Je voelt aan dat het tijd is voor een volgende stap. Leer netwerken en durf je te laten zien binnen of buiten je organisatie.

Nog vragen over Matchcare en Organisaties?

Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.