Artikelnummer: 4

Zelfstandig ondernemerschap

1,495.00

Wil je al een tijdje een eigen zaak beginnen en kom je er maar niet aan toe, durf je het nog niet of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen we je maar één ding adviseren: wees niet te kritisch, laat je angsten los en zet nu de eerste stap

Laat je dromen uitkomen

Wil je een eigen zaak beginnen en kom je er niet aan toe, durf je het niet of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen we maar een ding adviseren: wees niet te kritisch, laat je angsten los en zet nu de eerste stap.

ZZP’er worden

Zelfstandig ondernemer, voor jezelf beginnen, eigen baas zijn, een eigen bedrijf beginnen, het lijkt zo leuk en dat is het ook. Maar wat is er allemaal voor nodig?

Van idee tot boekhouding

Vergunningen. Administratie en financiering. Concurrentie. Marketingstrategieën.  Een gespecialiseerde coach bespreekt alle stappen die gezet of uitgedacht moeten worden. Zo zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je voor jezelf beginnen en je goed voorbereiden? Onderzoek samen met je coach je mogelijkheden en je aanpak. Aan de hand van een ervaren coach die bij jou past start je je eigen business en vermijdt je onnodige valkuilen.