Workshop SZeebra Beroepenmatch

 

Klantmanagers die aan de hand van SZeebra diagnosegesprekken voeren, hebben de beroepenmatch tot hun beschikking. Via de beroepenmatch in SZeebra kan de klantmanager klanten matchen op beroepen die goed aansluiten bij de werkervaring, het werk- en denkniveau, competenties en werkvoorkeuren.

 

Categorie:

Beschrijving

Uw klantmanagers die aan de hand van SZeebra diagnosegesprekken voeren, hebben de beroepenmatch tot hun beschikking. Via de beroepenmatch in SZeebra kan de klantmanager klanten matchen op beroepen die goed aansluiten bij de werkervaring, het werk- en denkniveau, competenties en werkvoorkeuren. De klantmanagers krijgen ook een overzicht van de beschikbare regionale vacatures van die beroepen, waar de klant direct op kan solliciteren. Voor veel klantmanagers is het even geleden dat dit onderdeel in een training is toegelicht. De kennis en mogelijkheden van deze tool worden daardoor minder goed benut.

Hoe werkt het?
In de workshop behandelen we welke uitvraag noodzakelijk is, om tot een goede beroepenmatch te komen. Aan de hand van casussen bespreken we alle onderdelen die relevant zijn voor de beroepenmatch. Op deze manier borgen wij dat al uw medewerkers op eenduidige wijze een match maken. Na de workshop stelt Matchcare de handleiding ‘Beroepenmatch’ beschikbaar voor klantmanagers.

Hoe lang duurt het?
De workshop duurt een halve dag.

Wat kunt u na deze workshop?

  • U weet welke uitvraag van belang is voor het maken van een goede match.
  • U kunt de matchgegevens meenemen in het klantrapport.
  • U kunt de beroepenmatch verfijnen.
  • U kunt de uitgebreide beroepsinformatie bespreken met uw klant.
  • U kunt de spindiagrammen van de testen vs. beroepen interpreteren en uitleggen.
  • U kunt de klant gericht laten zoeken naar regionale vacatures.

 

Contact opnemen