Workshop Arbeidsmarkt

Met kennis van de arbeidsmarkt kan gericht worden gematcht met uw klantenbestand en andersom. Het bevordert de uitstroom van uw werkfitte klanten aanzienlijk.

 

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Matchcare volgt als arbeidsmarktspecialist alle recente ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt op landelijk en regionaal niveau. Dankzij ons beroepenmodel is er inzicht in o.a. welke competenties, werk- en denkniveau, voorkeuren en ervaringen gevraagd worden op de arbeidsmarkt. Zowel landelijk als regionaal en lokaal. Deze kenmerken zetten we af tegen uw bestand. We ondersteunen uw accountmanagers en klantmanagers bij het interpreteren van, en acteren op, deze gegevens om de uitstroom van het bestand te versnellen.

Hoe werkt het?
Matchcare stelt een actuele rapportage van uw arbeidsmarkt samen. Deze dient als uitgangspunt voor de workshop. We behandelen de trends, top tien werkgevers en uitzendbureaus, ontwikkelingen en kenmerken van actuele vacatures zodat uw accountmanagers aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt en kunnen gaan matchen met de klanten in uw bestand. Accountmanagers kunnen met deze informatie gerichter matchen naar vacatures die daadwerkelijk beschikbaar zijn in uw arbeidsmarkt. Klantmanagers kunnen de klantgerichter begeleiden naar daadwerkelijk beschikbare vacatures in de regio.

Met kennis van de arbeidsmarkt kan gericht worden gematcht met uw klantenbestand en andersom. Het bevordert de uitstroom van uw werkfitte klanten aanzienlijk.

Hoe lang duurt het?
Deze workshop duurt een halve dag.

Wat hebben de accountmanagers en klantmanagers geleerd?

  • Wat de actuele status van de regionale arbeidsmarkt is.
  • Wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in uw regio zijn.
  • Welke werkgevers en uitzendbureaus de meest passende vacatures bieden.
  • Welke competenties en vaardigheden veel gevraagd worden in de vacatures van uw regio.
  • Hoe het bestand aansluit op de arbeidsmarkt en andersom en hoe deze aansluiting verbeterd kan worden.

Voorwaarden
Minimale deelname van vier personen, maximale deelname van 8 personen.

 

Contact opnemen