Training Power cv

 

Positief opvallen met een krachtig cv

Om snel een nieuwe baan te vinden is het van belang dat je jezelf krachtig presenteert in je cv, zodat je écht goed uit de verf komt en meteen de juiste indruk maakt.

 

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dit betekent dat je moet zorgen voor persoonlijkheid, toegevoegde waarde en relevantie. Hiervoor onderzoek je eerst de organisatie waar je solliciteert, zodat je optimaal kunt aansluiten bij de wensen en behoeften. Als je dit nu goed leert doen volgens de laatste trends, profiteer je hier ook van in de toekomst.

In de training leer je wat een cv een power cv maakt en maak je een begin aan dat van jou. Je leert (relevante) unieke kenmerken in woord en beeld zó naar voren te brengen dat je eruit springt bij een specifiek bedrijf, voor een specifieke functie. Je krijgt antwoord op de volgende vragen: wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvol cv? Hoe schrijf je een authentieke en geloofwaardige profielschets? Welke aanvullende tricks & tools helpen je bij het opstellen van je cv? Ook neemt de trainer je mee in de laatste trends in cv-land, zodat jouw cv een moderne uitstraling krijgt. Door voorbeelden te bespreken, te oefenen, spiegelen en schrijven werk je in de training aan een cv dat jouw toegevoegde waarde laat zien en bij jou past. De trainer zal ook verwijzen naar www.matchcareer.nl, waar je inspiratie, testen en oefeningen vindt voor het versterken van je kennis en vaardigheden op dit vlak.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training kunnen deelnemers de trainingspagina van dit thema opzoeken via ons ondersteunende TalentCenter MatchCareer. Hier vinden zij inspiratie, oefeningen en tools waarmee ze ook ná de training relevante kennis en (21’e eeuwse) vaardigheden kunnen versterken. In de training sluiten we zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de deelnemers én de organisatie waar zij werken. We vullen de training in met een goede dosis sfeer en energie, aandacht voor groepsdynamiek en een juiste balans tussen theorie en oefening. We geven deelnemers graag handvatten voor het versterken van hun talent, het bewust nemen van beslissingen en het ontwikkelen van meer regie op de eigen loopbaan.

 


  • Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers 
  • Voorbereiding: activeer je account op www.matchcareer.nl en maak de test ‘Carrièreankers’
  • Duur: 3 uur
  • Locatie: nader te bepalen

Contact opnemen