Training Plezier in je werk

Fluitend naar je werk  

Wat is nou de sleutel voor lekker werken? Hoe ga jij om met jouw energie huishouding? En beren op de weg? Weten welke factoren bepalend zijn voor jouw werkgeluk én hoe je ze zelf beïnvloedt helpt je plezier in je werk vast te houden. En daarmee motiveer je op jouw beurt ook weer anderen binnen het team. Hier goed mee om leren gaan werpt dus niet alleen z’n vruchten af voor jou, maar het creëert ook een betere sfeer binnen het team én de organisatie.

 

Categorie: Tag:

Beschrijving

Tijdens deze training leer je de verschillende factoren van werkplezier kennen en beïnvloeden en loop je samen met de trainer ook een aantal belangrijke begrippen door, zoals: geluk, plezier, energie. Wat betekenen deze voor jóu? Je maakt kennis met 7 geluksroutes die houvast bieden in het creëren van meer werkgeluk in je loopbaan. Zo is het belangrijk aandacht te hebben voor jezelf, in relaties te investeren (complimenten te geven) en naar je doelen te leven. Maar hoe doe je dit dan precies? Een van de antwoorden op deze vraag is: energie management. Houd op 3 fronten zo nu en dan een grote schoonmaak: fysiek, mentaal én spiritueel! Tijdens de training ga je hiermee oefenen en krijg je de nodige tips en tricks waarmee je na de training aan de slag kunt. De trainer zal ook verwijzen naar www.matchcareer.nl, waar je inspiratie, testen en oefeningen vindt voor het versterken van je kennis en vaardigheden op dit vlak.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training kunnen deelnemers de trainingspagina van dit thema opzoeken via ons ondersteunende TalentCenter MatchCareer. Hier vinden zij inspiratie, oefeningen en tools waarmee ze ook ná de training relevante kennis en (21’e eeuwse) vaardigheden kunnen versterken. In de training sluiten we zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de deelnemers én de organisatie waar zij werken. We vullen de training in met een goede dosis sfeer en energie, aandacht voor groepsdynamiek en een juiste balans tussen theorie en oefening. We geven deelnemers graag handvatten voor het versterken van hun talent, het bewust nemen van beslissingen en het ontwikkelen van meer regie op de eigen loopbaan.


  • Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers 
  • Voorbereiding: activeer je account op www.matchcareer.nl en bekijk de trainingspagina
  • Duur: 3 uur
  • Locatie: nader te bepalen

Contact opnemen