Training Online profileren

 

Online PR voor de BV ‘IK’

Afgelopen jaren is gebleken dat social media de belangrijkste nieuwe speler is in de arena van de arbeidsmarkt. De verschillende sociale media bieden je vele mogelijkheden als het gaat om je eigen online PR.

 

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Je krijgt de mogelijkheid een professioneel netwerk op te bouwen en je boodschap te verspreiden, ook binnen het netwerk van anderen. Een krachtig online profiel vormt hiervoor de basis, of het nou op LinkedIn, Instagram of YouTube is. Hiermee breng je jezelf online over het voetlicht bij de juiste mensen, maar breng je ook jouw team en organisatie positief onder de aandacht. Als je nu leert hoe je dit goed doet, profiteer je hier ook in de toekomst van.

Tijdens de training leer je wat een krachtige profilering inhoudt, hoe je jezelf via sociale media het beste profileert en welke voordelen dit oplevert voor je loopbaan. De trainer laat je zien hoe je jouw profiel herkenbaar en makkelijk vindbaar maakt. Ook leer je meer over de verschillende sociale media: LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp. Iedere vorm heeft een eigen code of conduct, waarop onder andere het type berichten, de frequentie en de taal worden aangepast. Met de juiste kennis, tips en tricks op zak kun je na de training concrete stappen zetten om jezelf online over het voetlicht te brengen. De trainer zal ook verwijzen naar www.matchcareer.nl, waar je inspiratie, testen en oefeningen vindt voor het versterken van je kennis en vaardigheden op dit vlak.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training kunnen deelnemers de trainingspagina van dit thema opzoeken via ons ondersteunende TalentCenter MatchCareer. Hier vinden zij inspiratie, oefeningen en tools waarmee ze ook ná de training relevante kennis en (21’e eeuwse) vaardigheden kunnen versterken. In de training sluiten we zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de deelnemers én de organisatie waar zij werken. We vullen de training in met een goede dosis sfeer en energie, aandacht voor groepsdynamiek en een juiste balans tussen theorie en oefening. We geven deelnemers graag handvatten voor het versterken van hun talent, het bewust nemen van beslissingen en het ontwikkelen van meer regie op de eigen loopbaan.

 


  • Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers  
  • Voorbereiding: activeer je account op www.matchcareer.nl en bekijk de trainingspagina
  • Duur: 3 uur
  • Locatie: nader te bepalen

Contact opnemen