Training LinkedIn voor gevorderden

 

LinkedIn actief en slim inzetten 
Om een volgende loopbaanstap te zetten zijn netwerken cruciaal. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk in Nederland en dé plek om je professioneel te profileren, gevonden te worden en je netwerk in te zetten. Hoe kun je jouw profiel bijvoorbeeld zo goed mogelijk aanpassen aan de zoektechnieken van recruiters? Als je goed weet om te gaan met LinkedIn open je voor jezelf deuren, maar breng je ook jouw team en organisatie positief onder de aandacht, nu en in de toekomst.

 

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Tijdens deze training leer je hoe je LinkedIn actief en slim kunt inzetten, zodat je je netwerk warm houdt en je loopbaandoelen snel behaalt. Van je basisprofiel maken we een professioneel profiel met een aantrekkelijke uitstraling, waarin jij écht goed uit de verg komt en positief opvalt. Een profiel waarop je snel gevonden wordt door de juiste mensen. Dit doe je bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met voor jou relevante zoekwoorden. Je leert in de training hoe je jouw netwerk actief en passend kunt benaderen met een bepaald doel voor ogen, zodat anderen je kunnen helpen. Ook krijg je handvatten aangereikt als het gaat om het uitbreiden van je netwerk; hoe zoek je bijvoorbeeld naar interessante personen en organisaties en hoe maak je direct een goede indruk? De trainer zal ook verwijzen naar www.matchcareer.nl, waar je inspiratie, testen en oefeningen vindt voor het versterken van je kennis en vaardigheden op dit vlak. Aan het einde van de dag weet je hoe je LinkedIn vóór je kunt laten werken.

Werkwijze  

Voorafgaand aan de training kunnen deelnemers de trainingspagina van dit thema opzoeken via ons ondersteunende talentcenter MatchCareer. Hier vinden zij inspiratie, oefeningen en tools waarmee ze ook ná de training relevante kennis en (21’e eeuwse) vaardigheden kunnen versterken. In de training sluiten we zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de deelnemers én de organisatie waar zij werken. We vullen de training in met een goede dosis sfeer en energie, aandacht voor groepsdynamiek en een juiste balans tussen theorie en oefening. We geven deelnemers graag handvatten voor het versterken van hun talent, het bewust nemen van beslissingen en het ontwikkelen van meer regie op de eigen loopbaan.


  • Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers
  • Voorbereiding: activeer je account op www.matchcareer.nl en bekijk de trainingspagina
  • Duur: 3 uur
  • Locatie: nader te bepalen 

Contact opnemen