Training Elevator pitch

Jezelf in een paar zinnen over het voetlicht brengen

Je vertelt jouw verhaal regelmatig: binnen je team, de organisatie én daarbuiten – niet alleen als je iemand in de lift tegenkomt, maar ook tijdens het solliciteren of een ontwikkelgesprek met je manager. Wie ben je, wat wil je en wat kun je NU? Als je een krachtige elevator pitch paraat hebt breng je snel de juiste informatie over jou  naar voren en maak je meteen een goede indruk. Als je dit nu goed leert, profiteer je hier ook van in de toekomst.

 

Categorie: Tag:

Beschrijving

 

Tijdens deze training leer je wat een krachtige elevator pitch is, hoe je jouw pitch inzet en welke voordelen dit je oplevert. De trainer neemt je mee in verschillende elevator pitch strategieën, waar je ook direct mee gaat oefenen. Het doel hiervan is dat je te allen tijde een krachtig verhaal over jezelf kunt vertellen; één dat aansluit bij de situatie en de gesprekspartner. Zo kom je altijd goed beslagen ten ijs! De trainer zal ook verwijzen naar www.matchcareer.nl, waar je inspiratie, testen en oefeningen vindt voor het versterken van je kennis en vaardigheden op dit vlak. Aan het einde van de training krijgt iedereen 2 minuten om zijn/haar pitch aan de rest te laten horen en krijg je handvatten en feedback aangereikt. Aan de hand hiervan kun je na de training aan de slag met het aanscherpen én inzetten van jouw elevator pitch.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training kunnen deelnemers de trainingspagina van dit thema opzoeken via ons ondersteunende TalentCenter MatchCareer. Hier vinden zij inspiratie, oefeningen en tools waarmee ze ook ná de training relevante kennis en (21’e eeuwse) vaardigheden kunnen versterken. In de training sluiten we zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de deelnemers én de organisatie waar zij werken. We vullen de training in met een goede dosis sfeer en energie, aandacht voor groepsdynamiek en een juiste balans tussen theorie en oefening. We geven deelnemers graag handvatten voor het versterken van hun talent, het bewust nemen van beslissingen en het ontwikkelen van meer regie op de eigen loopbaan.


  • Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers  
  • Voorbereiding:  activeer je account op www.matchcareer.nl en bekijk de trainingspagina 
  • Duur: 3 uur
  • Locatie: nader te bepalen

Contact opnemen