Artikelnummer: Sterk op de arbeidsmarkt.

Sterk op de arbeidsmarkt

Vanaf 195.00

Voor wie is dit programma

Voor organisaties waar de medewerkers coaching nodig hebben om prettig te werken. Die bijvoorbeeld een uitdaging ervaren in het balanceren tussen effectief thuiswerken en hun privéleven. Of op kantoor hun draai willen hervinden. Voor medewerkers die werkdruk ervaren en waarvoor je als organisatie wilt voorkomen dat ze uitvallen.

Wat levert dit organisaties op

Dat medewerkers in hun huidige baan de juiste balans weet te vinden. Dat ze zich niet belemmerd voelen, en zichzelf kunnen zijn, dat ze hun werk met plezier uitvoeren of dit nu thuis via online werken of op locatie is.  Deze coaching levert praktische tips en handvatten op om juiste balans weer te vinden. Om niet alleen efficiënter en resultaatgericht te werken, maar ook met meer ontspanning en minder stress! Bovendien krijgen medewerkers inzicht in hun kwaliteiten, valkuilen en overtuigingen.

Hoe ziet de begeleiding eruit

Samen met een professionele work-life balance coach gaan ze aan de slag met twee elementen: praktische tips en oefeningen. Ze leren dagelijks doelgericht met hun work-life balans bezig te zijn. Daarnaast hebben ze elke week een online afspraak met je coach.

Tijdens deze coachgesprekken wordt er dieper ingegaan op de uitdagingen die ze ervaren bv. tijdens het thuiswerken, en maken ze een verdiepingsslag in hun professionaliteit.

Wat wordt er van de medewerker verwacht

Van de medewerker wordt niet anders verwacht dan inzet en motivatie. Daarnaast dat ze de wekelijkse opdrachten die ze van hun coach krijgen (tijdig) uitvoeren en delen met hun coach. Tijdens de coachgesprekken kunnen ze dan samen aan de slag met de uitkomsten van de opdrachten.

Wissen
Voor de medewerker

Je ontvangt persoonlijke begeleiding en feedback gedurende de hele looptijd van het programma waarbij je elke week contact hebt met je coach. Je kunt direct online starten met een online kennismaking met jouw coach. Ook zonder face-to-face contact zul je een effectieve relatie op bouwen met jouw coach.

Basis: Je start met een intake daarin staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en jouw coachvraag, daarna maak je de Carrière Ankers test en maak je Energie en Balans opdracht en deze worden nabesproken. Totaal duurt dit programma ca. 2 weken

Intensief: Je start met een intake daarin staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en jouw coachvraag , daarna maak je de Carrière Ankers test en maak je Energie en Balans opdracht en deze worden nabesproken. Vervolgens heb je nog drie coachmomenten. Totaal duurt dit programma ca. 4 - 6 weken

Expert: Je start met een intake daarin staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en jouw coachvraag , daarna maak je de Carrière Ankers Test; deze wordt nabesproken. Vervolgens heb je nog 6 coachmomenten. Totaal duurt dit programma ca. 6- 10 weken.

'Sterk op de arbeidsmarkt' wordt onder andere gegeven door Fenna Oudshoorn.

Soort

Basis, Intensief, Expert