Outplacement 6 maanden

3,600.00

 

Outplacement 6 maanden

Bent u op zoek naar een succesvol outplacementbureau die uw medewerker(s) snel en zorgvuldig aan een nieuwe baan helpt?

 

Beschrijving

Organisaties veranderen. Dit kan groei en ontwikkeling veroorzaken, maar het kan ook betekenen dat er afscheid genomen moet worden van medewerkers. Matchcare is bewezen effectief in het begeleiden van outplacementtrajecten. Matchcare biedt ondersteuning aan individuele medewerkers, ontzorgt loopbaanprofessionals en heeft daarbij altijd oog voor de overblijvende organisatie.

De medewerkers

Boventallige medewerkers helpen we op weg met:

  • het versterken van sollicitatievaardigheden
  • motivatievraagstukken
  • het daadwerkelijk solliciteren naar een volgende baan.

Vaak starten we een traject met een LoopbaanVerkenner. Deze test geeft inzicht in de capaciteiten en mogelijkheden en wijst op openstaande vacatures, die aansluiten op het vakgebied.

De professionals

De loopbaanbegeleiders (professionals) ontzorgen we met het aanreiken van begeleidingsmethoden en digitale instrumenten om kandidaten te volgen en van de juiste informatie te voorzien. Aan de hand van de uitkomsten van een loopbaanverkenner kunnen zij in gesprek met de medewerkers om het gesprek over mobiliteit op gang te krijgen en een eerste planning op te stellen.

De organisatie

Naast de informatie die op deze manier ontstaat voor medewerkers en professionals, kunnen we de rapporten anonimiseren. Deze anonieme profielen kan de organisatie gebruiken om aandacht te vragen voor hun boventallige medewerkers bij organisaties in hun netwerk. Deze aanpak heeft zowel een positief effect op het plaatsingsresultaat en laat zien dat de organisatie als werkgever duurzaam met haar medewerkers om gaat.

 

Contact opnemen

Andere suggesties…