Artikelnummer: Loopbaanswitch.

Loopbaan Switch – van werk naar werk

Vanaf 1,095.00

Voor wie is dit programma

Voor organisaties waar medewerkers op zoek moeten naar een nieuwe werkomgeving. Dit kan intern zijn, maar het kan ook voorkomen dat medewerkers begeleid moeten worden naar een nieuwe baan bij een andere werkgever.

Wat levert dit organisaties op

Onze Loopbaanswitch levert de beste kans op nieuw werk. Medewerkers krijgen inzichten in de vraagstukken als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, wat samenkomt in een overzichtelijk loopbaan profiel. Dit profiel bied je de basis om de arbeidsmarkt te onderzoeken. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten m.b.t. het benaderen van de arbeidsmarkt: hoe ziet een up to date CV eruit, hoe voeren ze een goed gesprek met een nieuwe werkgever, wat is netwerken en; hoe werkt LinkedIn. Kortom: zo vinden zij succesvol die andere baan.

Hoe ziet de begeleiding eruit

Medewerkers worden begeleid door ervaren loopbaan professionals. Het is een combinatie van online en face-to-face contacten. Er wordt gebruik gemaakt van assessments, testen en opdrachten. Het traject heeft een praktisch element én geeft inzicht in mogelijkheden. We werken in sprints van 4 weken, volgens de plan-do-check-act methode.

Het traject start met een intake. Dit gesprek vindt online plaats of bij de medewerker in de buurt. In dit gesprek horen wij graag wat de verwachtingen en wensen. Medewerkers maken samen met hun loopbaancoach een concreet en persoonlijk plan van aanpak.

 

 

Wissen

Voor de medewerker:

Je ontvangt persoonlijke begeleiding en feedback gedurende de hele looptijd van het programma waarbij je elke week contact hebt met je coach. Je kunt direct online starten met een online kennismaking met jouw coach. Ook zonder face-to-face contact zul je een effectieve relatie op bouwen met jouw coach.

Basis: Je start met een intake daarin staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en jouw coachvraag , daarna maak je of de TalentOntwikkelScan of de LoopbaanVerkenner deze wordt nabesproken. In deze nabespreking krijg je de opdrachten Kernkwadrant en Carrière Ankers mee zodat jij weet wat jouw kernkwaliteiten zijn en wat jouw drijfveren zijn voor een volgende baan. Vervolgens heb je elke week een coachmoment. Totaal duurt dit programma ca. 2 maanden.

Intensief: Je start met een intake daarin staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en jouw coachvraag , daarna maak je of de TalentOntwikkelScan of de LoopbaanVerkenner deze wordt nabesproken. In deze nabespreking krijg je de opdrachten Kernkwadrant en Carrière Ankers mee zodat jij weet wat jouw kernkwaliteiten zijn en wat jouw drijfveren zijn voor een volgende baan. Vervolgens heb je elke week een coachmoment. Totaal duurt dit programma ca. 4 maanden

Expert: Je start met een intake daarin staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en jouw coachvraag , daarna maak je of de TalentOntwikkelScan of de LoopbaanVerkenner deze wordt nabesproken. In deze nabespreking krijg je de opdrachten Kernkwadrant en Carrière Ankers mee zodat jij weet wat jouw kernkwaliteiten zijn en wat jouw drijfveren zijn voor een volgende baan. Vervolgens heb je elke week een coachmoment. Totaal duurt dit programma ca. 6 maanden

Loopbaanswitch wordt onder andere gegeven door Peter Jansen

Soort

Basis, Intensief, Expert