Loopbaanboost

Artikelnummer: 1.

Loopbaanboost

995.00

Je goed voelen in je werk is een waardevol bezit dat je graag onderhoudt. Dit kun je zelf aanpakken of samen met een coach van Matchcare. Aan de hand van jouw motivatie, talenten en drijfveren onderzoek je waar voor jouw succes vandaan komt, op welke onderdelen je je wilt verbeteren en krijg je de handvatten aangereikt om dit te realiseren. Creëer een moment voor jezelf en ervaar wat je kunt met je talent. Dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen

Soms heb je het gevoel dat je stilstaat. Dat er iets moet gebeuren in je loopbaan. Je weet niet precies wat maar je wilt wel graag vrijblijvend even van gedachten wisselen met een ervaren loopbaanprofessional.

Boost je loopbaan

Na je aanmelding  maak je kennis met je coach van Matchcare. Je hebt in de buurt van je werk- of woonplaats eerst een kennismakingsgesprek met je (vaste) loopbaancoach. Daarna volgen vier coachingsgesprekken in een tijdsbestek van ongeveer 3 maanden. Door deze gesprekken, ondersteund door een aantal persoonlijkheidsvragenlijsten en andere testen, krijg je een beter beeld bij de antwoorden op de vragen ‘Wie ben ik?’, ’Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. Je hebt je talenten in beeld.

 

Je goed voelen in je werk is een waardevol bezit dat je graag onderhoudt. Aan de hand van jouw motivatie, talenten en drijfveren onderzoek je waar voor jouw succes vandaan komt. Creëer een moment voor jezelf en ervaar wat je kunt met je talent.