De TalentOntwikkelScan- Talentenanalyse

Vanaf 195.00

Voor wie is dit programma

Voor organisaties die weten dat de markt veranderd en dat dat iets anders of meer vraagt van hun medewerkers. Welke skills hebben we nu in huis en welke zijn er in de toekomst nodig. Van belang dat je als organisatie inzichtelijk hebt dat dit evenredig over de organisatie verdeeld is, zodat alle talenten die nodig zijn ook daadwerkelijk in huis zijn.

Wat levert dit organisaties op

De TalentOntwikkelScan geeft duidelijkheid. Met de TalentOntwikkelScan brengen organisaties de talenten van hun medewerkers in kaart en is direct duidelijk waar ontwikkeling nodig is. Zo zijn leer- en ontwikkelkansen overzichtelijk gepresenteerd.

Hoe ziet dit programma eruit

Samen met de organisaties brengen we in kaart wat de gewenste vaardigheden van de toekomst zijn. Hiervoor gebruiken wij het TalentWheel (onderdeel van de TalentOntwikkelScan) en brengen we in kaart hoe de medewerkers scoren op; eigen regie, verandervermogen, sociale vaardigheden en mediawijsheid. De uitkomsten presenteren we in een uitgebreide rapportage. Desgewenst brengen we advies uit op organisatie niveau over mogelijke talentontwikkel- programma’s of gaan we met management en medewerkers in gesprek over hun ontwikkeling.

Wat wordt er van de organisatie verwacht

Dat u bereid bent om te reflecteren en dat u openstaat voor verandering. Dat u goed communiceert over dit programma en samen met ons de medewerkers verleid en activeert om enthousiast en vanuit een open houding mee te doen met dit programma.

Wissen
Soort

Basis, Intensief, Expert