Regionale arbeidsmarktanalyse

 

Om HR beleid effectief vorm te geven is een actueel beeld van de arbeidsmarkt gewenst. Wat gebeurt er op de arbeidsmarkt? Wat gebeurt er in mijn regio en sector? Wat zijn de vaardigheden die ik vandaag en morgen nodig heb?

Matchcare biedt een actuele inzage in de arbeidsmarktontwikkelingen voor uw sector en regio aan. Hie staat de onderzoeksvraag van uw organisatie centraal.

 

Voorbeeld Arbeidsmarktrapportage

 

Beschrijving

Met zicht op de totale online vacaturemarkt, gecombineerd met het beroepen- en competentiemodel van Matchcare, ontstaan talloze mogelijkheden om informatie op maat te verzorgen. Wanneer het gaat om een regionaal beeld, of de situatie in een bepaalde sector, alle informatie is op elk niveau beschikbaar. Wanneer gewenst kunnen uw eigen bestanden of externe bronnen meegenomen worden in de analyse.

Afhankelijk van uw specifieke vraag kunnen wij gerichte informatie leveren waarmee u beter beslissingen kunt nemen op het gebied van personeel en organisatie. Voorbeelden zijn overschot en tekorten binnen sectoren, krimp- en groeiberoepen binnen een regio, of kansrijke loopbaanpaden voor individuen. Vanuit een goede informatiepositie kunt u gericht beleid ontwikkelen om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

Contact aanvragen
Aanmeldformulier

* Verplicht

Door dit formulier in te vullen, geef je aan meer informatie te willen ontvangen over de mogelijkheden van de regionale arbeidsmarktanalyse. Een van onze consultants zal contact met u opnemen