NL Leert Door voor NOLOC leden

Maak gebruik van de korting!

Een (digitaal af te nemen gevalideerde) arbeidsmarktscan maakt verplicht deel uit van de nieuwe regeling. Speciaal hiervoor is de LoopbaanVerkenner. De LoopbaanVerkenner is gevalideerd en voor de regeling beschikbaar met een korting van 35 procent!
Maak gebruik van de actie voor NOLOC leden : 95 euro voor een LoopbaanVerkenner (geldig tot en met de looptijd van de regeling). In te zetten voor jouw praktijk. Nog geen LoopbaanVerkenner training gevolgd?  Bij  een minimale  afname van 5 LoopbaanVerkenners, is deze training (t.w.v. € 995,-) gedurende de looptijd van de regeling gratis.  Klik hier. 
Geen voorinvestering nodig: de afrekening van de LoopbaanVerkenner volgt de voorwaarden van de subsidieregeling. Je betaalt pas als je zelf de subsidie ontvangen hebt!
In te zetten voor je bestaande en nieuwe kandidaten en gratis toegang tot Matchcareer.
Matchcareer: Het platform met alle vacatures en de ondersteuning voor een volgende stap.
Andre van den Eventuin, Matchcare

NL Leert Door samen met de LoopbaanVerkenner

Gratis LoopbaanVerkenner training? Klik hier.

Gecertificeerde scan
Persoonlijk profiel, werkervaring, functie in beeld, beroepsmogelijkheden en vacatures.
Koppeling met arbeidsmarkt
De Loopbaanverkenner koppelt motivatie, talenten en vaardigheden aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je krijgt zo een goed beeld van waar iemand staat, welke vaardigheden er ontwikkelt kunnen worden en waar kansen zijn voor een volgende stap binnen of buiten de organisatie.
SHL
Het instrument is ontwikkeld door Matchcare in samenwerking met het gerenommeerde psychologisch adviesbureau SHL.

De LoopbaanVerkenner

Met de arbeidsmarktscan LoopbaanVerkenner maakt de deelnemer op basis van zijn of haar kennis, vaardigheden, competenties, houdingsaspecten, drijfveren en leervermogen kennis met sectoren waar er een arbeidsmarktvraag is. De LoopbaanVerkenner brengt de arbeidsmarktpositie van de deelnemer in kaart en helpt om de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’ te beantwoorden. Daarbij kan ander, kansrijk werk aan de orde zijn al dan niet door middel van een overstap naar een andere sector of ander soort takenpakket.

De LoopbaanVerkenner is een arbeidsmarktscan en bestaat uit:
  • Een online assessment:  een set vragenlijsten in, afgestemd op het werk- en denkniveau; Persoonlijkheidskenmerken; Beroepsinteresses; Professionele vaardigheden en Ervaring met specifieke werkactiviteiten
  • Toegang tot de Matchcare beroepen- en vacature databanken waarmee het profiel vergeleken wordt met beroepsprofielen om zo te komen tot ontwikkeltips en actuele vacatures die passen.
  • Maak gebruik van de actie : 95 euro voor een LoopbaanVerkenner (geldig tot einde looptijd regeling) en bij afname van vijf LoopbaanVerkenners de gratis training.
  • Meer informatie over de LoopbaanVerkenner vind je hier.

De rapportage

De uitkomsten van de vragenlijsten worden weergegeven in een uitvoerige rapportage met o.a. een advies voor een vervolgstap, een persoonsprofiel, persoonlijkheidsbeschrijving, kwaliteiten en ontwikkelpunten.

Voorbeeldrapportage inzien? Dat kan! Download hem hier.

De rapportage bestaat uit:
  • Persoonsprofiel: Persoonlijkheidsbeschrijving, Potentiële kwaliteiten en ontwikkelpunten, Ontwikkelvermogen, Loopbaanmotieven en Competenties
  • Werkprofiel: Werkvoorkeuren en werkactiviteiten
  • Functie in beeld: de vergelijking tussen het persoonsprofiel van de kandidaat en het beroepsprofiel, en de vergelijking tussen zijn/haar competenties en die voor het desbetreffende beroep.
  • Beroepsmogelijkheden: een overzicht van passende beroepen, het aantal openstaande vacatures, de ontwikkeling van de vraag van het beroep
Validatie

De loopbaantesten en assessments zijn samengesteld door ons in samenwerking met partners zoals het CEB, SHL en andere aanbieders.

Wij toetsen daarbij de toepasbaarheid en wetenschappelijke onderbouwing volgens de richtlijnen van het COTAN .

Voor de LoopbaanVerkenners die Matchcare ontwikkelt geldt dat de uitkomsten van de vragenlijsten (van de verschillende leveranciers) vertaald worden naar concrete beroeps- of ontwikkelmogelijkheden. Matchcare werkt hierin alleen samen met partijen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van persoonlijkheidsvragenlijsten die wetenschappelijk onderbouwd zijn en voldoen aan de criteria van de COTAN. Op deze wijze zijn onze adviseurs en onze kandidaten verzekerd van goed onderbouwde adviezen om vervolgstappen te zetten in hun loopbaan. Tijdens onze certificeringstrainingen voor de LoopbaanVerkenner besteden wij veel aandacht aan de wetenschappelijke basis en onderbouwing van onze instrumenten.

Onze partners op het gebied van loopbaantesten en assessments zijn:

  • SHL/ CEB
  • LTP

Aanmelden / vragen

Wil je jezelf aanmelden voor deze NOLOC aanbieding? Of heb je een vraag? Vul hieronder het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. Nog geen licentie om de LoopbaanVerkenner in te zetten als instrument? Klik hier
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.