NL Leert Door regeling

Wat zijn jouw kansen op de Arbeidsmarkt? Welke professionele talenten moet je ontwikkelen om een volgende stap te zetten? Ontdek het met NL Leert Door!

Meld je voor 25 november aan voor een ontwikkeltraject!

Wil je weten hoe je niet alleen nu, maar ook in de toekomst prettig kunt werken, ontwikkelen en een volgende stap kunt zetten? Doe dan mee aan NL Leert Door.

De regeling NL leert door maakt het mogelijk dat je gratis een ontwikkeltraject ter waarde van € 700,- kunt doen samen met een loopbaancoach van Matchcare.

 

Pak deze kans en kom sterker uit deze crisis!
Henk Adam, Matchcare

NL Leert Door regeling

Voor om- en bijscholing
Het ontwikkeladvies geeft je richting voor om & bijscholing. Denk aan een nieuwe opleiding of cursus.
Meer informatie over de regeling
Meer informatie
Voor ontwikkeladvies
Waar liggen jouw sterke punten, mogelijkheden en onbenut potentieel om weer aan de slag te gaan? Met gratis ontwikkeladvies naar een baan die bij je past.

Hoe ziet de regeling samen met Matchcare eruit?

Wij zullen jouw zoektocht naar een passende vervolgstap ondersteunen met de gecertificeerde test de LoopbaanVerkenner en vier coachgesprekken.
De LoopbaanVerkenner is een arbeidsmarktscan en geeft je een beeld van jouw competenties en de bijbehorende ontwikkelpunten. Daarnaast krijg je zicht op alternatieve beroepsmogelijkheden en bijbehorende vacatures (& daarmee opleidingen).
De LoopbaanVerkenner is een arbeidsmarktscan die bestaat uit:
  • Een online assessment: je vult online een set vragenlijsten in, afgestemd op jouw werk- en denkniveau; Persoonlijkheidskenmerken; Beroepsinteresses; Professionele vaardigheden en Ervaring met specifieke werkactiviteiten
  • Toegang tot de Matchcare beroepen- en vacature databanken waarmee jouw profiel vergeleken wordt met beroepsprofielen. Zo ontdek je op welke punten je kan ontwikkelen én wordt je gekoppeld aan vacatures die bij je passen.

De rapportage

De uitkomsten van de vragenlijsten worden weergegeven in een uitvoerige rapportage met o.a. een advies voor een vervolgstap, een persoonsprofiel, persoonlijkheidsbeschrijving, kwaliteiten en ontwikkelpunten.

De rapportage bestaat uit:
  • Persoonsprofiel: Persoonlijkheidsbeschrijving, Potentiële kwaliteiten en ontwikkelpunten, Ontwikkelvermogen, Loopbaanmotieven en Competenties
  • Werkprofiel: Werkvoorkeuren en werkactiviteiten
  • Functie in beeld: de vergelijking tussen jouw persoonsprofiel en het beroepsprofiel, het niveau van jouw competenties wordt vergeleken met het gemiddelde van jouw beroep.
  • Beroepsmogelijkheden: een overzicht van passende beroepen, het aantal openstaande vacatures, de ontwikkeling van de vraag van het beroep

Online ondersteuning

Als je de LoopbaanVerkenner gemaakt hebt, krijg je toegang tot Matchcareer. Dit online platform bied je nog veel meer informatie en loopbaaninstrumenten die je kunt gebruiken om jezelf beter te leren kennen, aan de slag te gaan met je ontwikkeling en heb je toegang tot alle vacatures. Om jezelf te profileren en de beste versie van jezelf te laten zien, kun je op Matchcareer je ePortfolio maken en deze als eigen website aan werkgevers laten zien. Kijk voor meer informatie op www.matchcareer.nl

Aanmelden / vragen
Wil je jezelf aanmelden? Of heb je een vraag? Vul hieronder het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.