Op donderdag 7 maart 2019 organiseert Mobiliteit Utrecht een netwerkbijeenkomst met als thema: Verleid je medewerkers.

Tijdens de bijeenkomst staat het positief denken rondom duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen centraal.  Aan de hand van 3 praktijkvoorbeelden van ASR, KPN en de energiesector verleiden we jou om actief met dit thema in je eigen organisatie aan de slag te gaan. De netwerkbijeenkomst vindt dit keer plaats bij Matchcare, specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen.

Programma

Op 7 maart worden er 3 succesvolle aanpakken gepresenteerd waarbij op een positieve manier mensen geactiveerd zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  • Casus 1: ASR - Fred Beemer en Maaike van de Laar vertellen waarom de afdeling In Beweging zo succesvol is.
  • Casus 2: KPN Consulting - Maarten Emons en Misja Bakx laten zien hoe je data inzet om strategisch personeelsplanning te vertalen naar de ontwikkeling van medewerkers
  • Casus 3: Energiesector - André van den Eventuin neemt je mee hoe in 2 jaar tijd 40% van de medewerkers binnen de energiesector aan de slag ging met duurzame inzetbaarheid Zoals je gewend bent van MU is het programma interactief en gericht op kennisdeling.

Locatie en tijd

Matchcare aan de Edisonbaan 14E in Nieuwegein is uitstekend te bereiken met het Openbaar Vervoer, fiets of met de auto.

  • Ontvangst 12.30 uur
  • Start programma 13.00 uur
  • Afsluiting en borrel 17.00 uur

Over Mobiliteit Utrecht

Mobiliteit Utrecht is een onafhankelijk intersectoraal netwerk van werkgevers die zich inzetten voor van het belang van duurzame inzetbaarheid. Door inzicht te scheppen in een sterk veranderende arbeidsmarkt en de gevolgen hiervan voor zo wel werkgevers als werknemers, benutten we gezamenlijk alle kansen. Dit met het belang om niet alleen vandaag maar ook in de toekomst zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen aan het arbeidsproces. Het Netwerk bestaat uit meer dan 100 regionale werkgevers en instellingen.

Over Matchcare

Sinds 1999 is Matchcare specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen. Met ondersteuning van Matchcare haalt u het beste uit talent gericht op persoonlijke ontwikkeling en 21e-eeuwse vaardigheden. Als kennispartner begeleiden we organisaties, teams en individuen en laten beschikbaar talent floreren. Om dit te realiseren helpen we met training, (loopbaan) coaching, instrumenten voor zelfinzicht en teamontwikkeling tot compleet ingerichte Talentcentra. Dit doen we voor het bedrijfsleven, overheid en Sociaal Domein. Excellente organisaties waar medewerkers met veel plezier werken en zich ontwikkelen. Dat is wat ons drijft.

Aanmelden bijeenkomst 7 maart

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmeldformulier
  1. Neem je een collega mee? (voor -en achternaam)

* Verplicht

Door dit formulier in te vullen meld je je (eventueel samen met de door jou opgegeven collega) aan voor de Netwerkbijeenkomst Mobiliteit Utrecht 7 maart 2019. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden

Hoofdkantoor Matchcare