Scroll Top

Maak kennis met Miriam

Miriam Groenendaal

“Als ervaren loopbaanprofessional geef ik overzicht en help ik je nieuw perspectief te ontwikkelen. Ik stimuleer en motiveer je om weer regie over je leven en loopbaan te pakken.”

Mijn achtergrond

Mijn motto is “Sta aan het roer van je eigen ontwikkeling én kies je eigen koers!”

Ik heb een achtergrond in HR Development bij verschillende organisaties in de zorg, de overheid en de zakelijke dienstverlening. Hier heb ik ondersteuning geboden bij het professionaliseren van medewerkers in hun functie en bij loopbaanontwikkeling.

Mijn inzetbaarheid

  • Senior Loopbaanprofessional
  • Outplacement
  • Stress & Burn-out coach
  • Re-integratiebegeleiding Spoor 1&2

Mijn ervaring

Sinds een aantal jaren werk ik als loopbaan- en re-integratiecoach en geef ik trainingen op het gebied van netwerken en solliciteren.  Ik ben gecertificeerd Loopbaancoach (Noloc) en daarnaast ben ik gecertificeerd stress- en burn-out coach volgens de CSR methode (Chronische Stress Reductie). Ik werk graag aan vraagstukken op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Een TalentOntwikkelScan met Miriam doen?

Dat kan! Klik op onderstaande knop of vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht.

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.