Scroll Top

Maak kennis met Martinique

Martinique Visser

“Bij elke training of coaching staat maar één vraag centraal: hoe staat het met jouw impact? Weet jij jezelf in de spotlight te zetten, kan jij jouw energie overbrengen, en sta jij in vol contact met jouw publiek.”

Mijn atypische pad

Graag vertel ik jullie wat over mijn atypische pad op de arbeidsmarkt. Naast mijn studie Nederlands aan de universiteit van Leiden (niet afgemaakt) heb ik klassieke zang gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ondanks dat ik aan een van de meest gerenommeerde performance-instituten van ons land gestudeerd heb, wist ik al tijdens mijn opleiding dat ik meer affiniteit had met het overdragen van kennis (lesgeven en trainen) dan met zelf op het podium staan. Voor mijn docerend diploma heb ik uiteindelijk ook een veel hoger cijfer behaald dan voor mijn uitvoerend diploma.

Na het afronden van mijn studie in Den Haag ben ik gestart met mijn eigen lespraktijk en heb ik opgetreden als soliste bij verschillende koren en orkesten. Naast het geven van zangles en vocal coaching aan individuen en groepen, ben ik begonnen als consultant en later ook als trainer bij Matchcare. Na het geven van skills-trainingen rond loopbaan- en sollicitatievaardigheden heb ik mij meer en meer gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops rondom persoonlijke effectiviteit: zakelijke communicatie en presentatievaardigheden (Pitchen als Obama, Talk like Ted en Storytelling).

Mijn inzetbaarheid

Na het geven van skills-trainingen rond loopbaan- en sollicitatievaardigheden heb ik mij meer en meer gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops rondom persoonlijke effectiviteit: zakelijke communicatie en presentatievaardigheden (Pitchen als Obama, Talk like Ted en Storytelling).

Mijn ervaring

Afgelopen tijd ben ik vooral actief geweest als trainer bij bedrijven in binnen- en buitenland die willen investeren in zakelijke communicatie (en met name marketing – pitch- of presentatievaardigheden) van hun medewerkers. Deze performance-vaardigheden worden in het bedrijfsleven en op de arbeidsmarkt steeds belangrijker, en geven antwoord op de vragen “Kan jij jouw verhaal succesvol overbrengen en weet jij anderen écht te boeien als jij een presentatie geeft?“

Een loopbaangesprek met Martinique houden?

Vul hieronder je gegevens in en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen
[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Privacy Instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Je kunt hiervoor onze Privacy Verklaring raadplegen. Hieronder kun je je voorkeuren instellen.